Fotbal judetean

Alin Drăgan: „Meci peste nivelul Ligii a IV-a, rezultatul e echitabil ”





Primul derby al returului în Liga a 4-a Arad a introdus în scenă mulți fotbaliști de calitate, aproape toți făcând față cu brio în ligile doi și trei. Starea terenului (oricum mai bună decât prognozele) și miza ridicată și-a pus deseori amprenta pe evoluția celor două formații, rezultând un egal ce deocamdată avantajează Pecica și Sîntana.

Antrenorul-jucător al Crișului a rămas în iarbă până la ultimul fluier, fiind coautor la golul de 1-1, cu o deviere câștigătoare pentru Modan. „A fost un meci peste nivelul Ligii a 4-a, cu destule momente de tatonare, în care jucătorii au dorit să se cunoască. Cred că s-a jucat cu puțină teamă de ambele părți, nimeni nu și-a dorit  să piardă acest prim joc al anului. Ei ne-au fost superiori la relațiile de joc și era normal atâta timp cât nu au schimbat prea mulți jucători în această iarnă. În schimb, noi am adus trei-patru băieți pe care nu am avut timpul necesar să-i încadrăm ca lumea în echipă. De aceea, o amânare a primei etape era benefică pentru noi..Mă bucur că am reușit să egalăm și să obținem un rezultat echitabil, până la urmă”, a punctat Alin Drăgan la finalul partidei cu Cermeiul.

„Mielul” a ținut să reamintească faptul că proiectul său la Criș se întinde până în vara anului viitor: „Și în 2011 mi s-au dat doi ani ca să construiesc o echipă bună la Chișineu Criș, dar după unul am fost dat afară. Sper să nu se repete povestea. Noi vrem să terminăm și anul acesta în frunte, ne propunem să câștigăm fiecare mecu, dar până la urmă fotbalul e un sport și ne supunem regulilor. Uneori câștigi, alteori mai și pierzi”.

 









Un comentariu

    1. N-am vazut meciul, posibil sa fie asa. Crisul se pare ca nu neaga asta (Cermeiul sa fi meritat victoria). Important e rezultatul si ca se poate juca normal si in liga a IV-a. Hai Crisul! Bafta Cermei!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button