Fotbal judetean

Mai aproape de Top5: Frontiera Curtici – UTA II 2-0

Aflate în luptă direct pentru un loc 5 de palmares, Curticiul și UTA II s-au întâlnit sâmbătă la Graniță. Dacă în prima parte, tinerii jucători ai „alb-roșiilor” au ținut ritmul, după pauză experiența superioară a „alb-albaștrilor” a făcut diferența și pe tabelă.

Flavius Pavel (foto) a spart gheața la 7 minute de la reluarea părții secunde, cu un șut din întoarcere, în cros, ce l-a învins pe Mara. Atacantul de 34 de ani a mai avut un șut spectaculos în transversală de la aproape 30 de metri, Prică și Piț au ratat și ei din apropiere, pentru ca reușita de 2-0 să vină în ultimul minut de joc. Profitând și superioritatea numerică, după ce Sava a luat două galbene în numai 15 minute, curticenii au punctat prin Prică care a pus capul la centrarea lui Zoica.

„Era important să debutăm cu dreptul, mai ales că am întâlnit o echipă aflată peste noi în clasament. UTA II are destui fotbaliști talentați, bine pregătiți și talentați, care și cu ajutorul vântului ne-au ținut puțin în șah în prima parte. Apoi, după pauză, eu zic că am dominat clar și am meritat acestă victorie. Mă bucur că am reușit să aducem jucători ca Piț, antrenorul meu din teren sau Flavius Pavel, un fotbalist cu simțul golului, cred că vom face o figură frumoasă în acest retur. Le mulțumesc băieților pentru efort și implicare, dar și domnului viceprimar, Bogdan Ban, care ne-a asigurat după meci că cel puțin până în vară avem asigurate toate condițiile”, a punctat antrenorul Frontierei, Dinu Maghici.

Formații:

Curtici: Potoreț – Gavriș, Don (Crișan), Pleșca, Morariu – Parlapan (Hanc), Nedea, Avrămuțiu, Piț – Prică, Pavel (Zoica).

UTA II: Mara – Moza, Petrache, Iuga, Aldan – D. Lazăr (Pop), Brănișteanu (Kim) – Costin, Murakami, Dinculescu (Covaci) – Copaci (Sava)

Arbitri: Dorinel Herțeg – Roland Opitz, Zoltan Nagy. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu și Valer Mărginean

 

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Dinule del ja ii omori pe conducatori cu linguseala…ba pe sarbut,ba pe bogdan ban…oare etapa viitoare cui o sa-i multumesti? Sa nu cumva sa se supere vreunu si sa te dea afara…

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close