UTA Arad

Toma: „Terenul și adversarul ne-a pus mari probleme, dar am făcut exact ce trebuia după minutul 30”





FC Baia Mare i-a luat 4 puncte „Bătrânei Doamne” în stagiunea regulată, dar – probabil – arădenii vor avea șansa revanșei în play-off. În partida de astăzi, moroșenii au scăpat basma curată după ce Strătilă a bătut un penalty exact în brațele lui Ormenișan, pentru ca apoi să găsească calea spre reușitele de trei puncte.

La final, Dorin Toma a recunoscut că echipa sa a avut puțin noroc în debut, dar are și meritul de a fi găsit cheia pentru lacătul defensivei arădene. „Sigur, un gol al UTA-ei după 3-4 minute ne-ar fi complicat viața. Probabil, era alt meci, dar, chiar și așa nu ne-a fost deloc simplu să obținem această victorie. Terenul și adversarul ne-a pus mari probleme. Arădenii chiar s-au apărat bine, dar au și atacat periculos. Mă bucur că băieții au avut răbdarea și știința de a găsi acele spații în apărarea adversă pentru trei puncte foarte importante pentru obiectivul nostru”, a spus tehnicianul băimărenilor la finalul disputei cu „alb-roșii.

Întrebat dacă este mulțumit de prestația elevilor săi, fostul fundaș a adăugat: „Având în vedere că a fost un meci între două dintre cele mai bune echipe ale seriei, care – probabil – se vor bate la campionat, era important rezultatul. Dar, sunt mulțumit și de jocul făcut după minutul 30, am făcut exact ce trebuia. Până atunci am evoluat destul de prost, dar a contat și factorul psihologic al fazei de penalty din debut. Odată ce am depășit pragul și am marcat, cred că am controlat tactic partida”.

Un comentariu

  1. felicitari pentru victoria de azi. pacat ca la Baia Mare sunt conditii minime pentru performanta , din cauza infrastructurii si al finantelor. aceeasi problema ca la majoritatea cluburilor din liga1 care emit pretentii de promovare. despre uta.. exista in liga 2 unde castiga, pierde sau face remiza.. important e ca EXISTA.. aceasta e satisfactia mea deocamdata..ARAD??UN un oras impotent cam la toate nivelele mai ales la infrastructura sportiva. rusine orasului!

    0
    0
  2. Se vede ce echipa buna are Baia Mare. 0-0 la Tarlugeni. Nici cu UTA. nu a jucat de speriat. Daca Stratila dadea gol din 11m, nu ii vedeam bine.Mediasul are echipa cat de cat si asta pt. ca au antrenor pe Grozav care sta cu gura pe ei tot meciul si nu misca niciun jucator in front in fata lui.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button