SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Stoica: „Am fost foarte naivi, când ratezi ocazii de singur cu portarul Dumnezeu te pedepsește”

Mioveniul nu a avut tocmai un start de an reușit. Două puncte din șase sunt destul de puțin pentru o formație ce nu concepe să rămână în afara play-offului, dar care acum își vede serios amenințată poziția.

La finalul confruntării cu Pîncota, terminată la egalitate (1-1), antrenorul Marius Stoica s-a arătat extrem de dezamăgit de cum au decurs lucrurile pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, în prezența a aproximativ 2000 de spectatori. „Nu am câștigat pentru că am fost naivi. În loc să jucăm cu siguranță și în repriza a doua am făcut-o cum am făcut-o și cu toate astea am avut destule faze de poartă, inclusive o bară. Dar, când ratezi ocazii de singur cu portarul, Dumnezeu te pedepsește, deși nu știu exact ce a văzut arbitrul la penalty-ul lor. Una peste alta, arbitrajul m-a nemulțumit, dar vina principal ne aparține. Trebuia să încheiem conturile mai devreme, să facem doi-trei zero, pentru că, după ce am fost egalați, cu câteva minute înainte de final, era greu să mai dăm gol. Repet, meritam să câștigăm mai ales după aspectul jocului din prima parte, dar și după numărul de ocazii clare. Adversarii, în afară de acea bară lovită de la distanță, Nu-mi amintesc să mai fi avut altă ocazie de gol”, a punctat tehnicianul argeșenilor la finalul confruntării cu „alb-negrii”.

Stoica spune că, pe undeva, echipa sa a avut de suferit și datorită schimbărilor forțate pe care a fost nevoite să le facă  în debutul părții secunde: „Nu-mi explic ce s-a întâmplat cu Toriște și Iancu, cert este că Mazilu nu a fost în apele lui. Din această cauză am mai pierdut din turație”.

În fine, „principalul” argeșenilor mai crede că bătălia pentru locurile de play-off se va până ultimele etape ale stagiunii regulate: „Echipele sunt echilibrate valoric, oricare dintre ele pot termina pe primele 6 locuri. După remiza cu noi, se spune că Universitatea Cluj a ieșit din cărți, dar acum e din nou acolo. Vor mai fi destule rezultate surprinzătoare până la final, eu cred că în atingerea acestui obiectiv din prima zi în care am venit la Mioveni”.

Miercuri, în intermediară, Mioveniul joacă tot acasă, în fața celor de la Olimpia Satu Mare.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close