Fotbal judetean

Dan Coman de la AJF Arad revoluționează sistemul de lucru din cadrul instituției





De câțiva ani, Dan Coman ”furnica” Asociației Județene de Fotbal Arad, a stat aproape 24 de ore din 24 în fața calculatorului punând la cale un nou sistem de lucru . Începând de la banalele legitimații pe care le-a înlocuit cu carduri, rapoartele observatorilor care încet încet pot fi trimise online fără ca observatorii să se deplaseze în fiecare dimineață de luni cu ele la sediu, să le bage în cutia poștală, apoi să fie triate. Mai mult … fiecare cititor al site-ului AJF Arad poate afla toate datele despre fiecare echipă, despre fiecare jucător, media de vârstă a fiecărei echipe, componența staff-ului tehnic și membri din conducerea fiecărui club, culorile fiecărui club, fotografii cu toate stadioanele ligii a IV-a, evidența avertismentelor și a cartonașelor roșii ale fiecărui jucător, clasamentele la zi, rezultatele finale la câteva minute de la terminarea partidelor din ligile a VI-a, a V-a și a IV-a, componența brigăzilor de arbitri etc.

ajf.rapoarteajf.rapoarte2ajf.rapoarte3
Adrian Lucaci l-a susținut pe Dan Coman în tot ceea ce a făcut, au promovat sistemul împreună spre Liga Profesionistă de Fotbal, iar acum FRF vrea să implementeze ”idei” din acest proiect al AJF Arad în sistemul pe care FRF l-a conceput anterior cu o firmă internațională .
Dan Coman este un personaj modest, dar ține foarte mult la munca lui.
Când l-am întrebat de remunerație … a întors fața spre mine și a zâmbit spunând: ”Tot ceea ce fac, fac din plăcere, dacă acest sistem va aduce și bani cu atât mai bine, dar totul a plecat de la plăcere. Trebuie doar să fiu lăsat în pace, iar observatorii și arbitri să îmi trimită cât mai rapid datele la finalul unei partide. Ei când ajung acasă nu au altceva de făcut decât să mai completeze două – trei rubrici din raport și să închidă pagina de pe site-ul AJF-ului, ” încheie tot râzând Dan Coman.

Ioan Hamza

Un comentariu

  1. Încă de la apariția noului site al AJF Arad, am apreciat abundența de informații despre meciuri, echipe, baze sportive, etc.
    Mai ales informațiile din fiecare etapă (cu foaia de joc și marcatorii, cu arbitrii și observatorii de la fiecare meci).
    Singura rugăminte este ca dl. Coman să coloreze (cu albastru, de exemplu), golurile marcate din 11 m, la casetele tehnice ale meciurilor. Știu că autogolurile sunt colorate în roșu, dar despre golurile marcate din penalty nu se știe nimic. Este greu de crezut că într-un campionat nu se marchează și din 11 m.
    În rest, totul este bine și la mai mare!

    0
    0
  2. Toată stima pentru munca domnului Coman, dar când mai doarme dacă stă 24 de ore din 24 în fața calculatorului?

    0
    0
  3. felicitari domnule coman pt ceea ce ai facut .este fff frumos sa vezi imediat dupa meciuri rezultatele .multa sanatate sa aveti si forta de munca pe mai departe

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button