SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Pîncotanii, neînțelegători cu sătmărenii: „Meciul de sâmbătă e mai important pentru noi decât pentru Olimpia”





Ambele divizionare secunde arădene stau pe puncte în intermediara de miercuri și vor mișca în sus clasamentul. Șoimii Pîncota se va apropia foarte mult de zona play-off, drept pentru care deplasarea de la Satu Mare devine foarte importantă pentru ea. Tocmai din această cauză, „alb-negrii” au refuzat să joace duminică, așa cum le-au solicitat adversarii. „Ne-au spus că vor fi prea obosiți după deplasarea de miercuri, de la Mioveni, dar trebuie să ne vedem și noi interesul. Cu tot respecul pentru ei, dar meciul de sâmbătă e mai important pentru noi decât pentru Olimpia. Pîncota are șanse reale la un loc în play-off  și ne propunem să câștigăm la Satu Mare”, a punctat Pavel Piroș. Totuși, ora de începere a partidei de sâmbătă este 15 și nu 11, cum era programată initial.

Felicitându-și fotbaliștii și antrenorul pentru remiza de la Mioveni, președintele „alb-negrilor” susține că în această săptămână se vor achita și salariile pe luna ianuarie, în așa fel încât să existe liniștea necesară înaintea unor partide decisive pentru atacarea noului obiectiv al echipei, play-offul.

„Mai mult respect din partea Federației”

…solicită Piroș după episodul excluderii de pe banca tehnică a lui Ionuț Popa, la Mioveni.  „Taxa de 770 de lei pentru viza antrenorului de ce ne-a fost luată din moment ce plata s-a făcut pe baza acelui card? Să zicem că Ionuț Popa ar fi pierdut acel document, ca pe un buletin sau un carnet de șofer, ce face, își suspendă toate activitățile? Cel mult, trebuia să ni se dea o amendă pe baza a ceea ce apărea în raportul de joc, nu să trimiți antrenorul în tribună. În plus de asta, am contactat alte cinci cluburi și am aflat că nimeni nu a primit vreo adresă oficială prin care să fie înștiințate de necesitatea prezentării respectivului card la jocurile oficiale. Am dori mai mult respect din partea Federației Române de Fotbal, care și așa rămâne fără echipe din cauza problemelor financiare”, a mai punctate șeful „șoimilor”.

Amical cu Zăbraniul

Antrenamentul de marți al „șoimilor” se va reduce la un joc amical cu Victoria Zăbrani. De la ora 17, pe terenul divizionarei a patra, „alb-negrii” vor juca împotriva echipei la care a împrumutat trei fotbaliști în această iarnă: Ursoi, Ianc și Costa. Vor lipsi Vasi, Ion și Pascariu, ultimii doi fiind scoși din circuit pentru încă cel puțin două săptămâni.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button