UTA Arad

Gavra la UTA? Doar pe lista preliminară





Cu trei reușite în tot atâtea etape din stagiunea de primăvară, Cristian Gavra a devenit golgheterul din acest an al lui Gaz Metan Mediaş. Născut pe 3 aprilie 1993 la Arad, Gavra s-a transferat în 2009 la Viitorul Constanţa, după ce înainte jucase la FC Sânleani, sub comanda lui Dinu Donca. Întrebaţi dacă atacantul originar din Arad a fost în atenţia clubului UTA în iarna acestui an, cunoscut fiind faptul că Gică Hagi era de acord să-l împrumute, „secundul” Todea şi „oficialul” Grădinariu au oferit următoarele răspunsuri:

„Au fost ceva discuţii despre Gavra. Nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe. Din punct de vedere ofensiv noi stăm destul de bine. Pe plan ofensiv jucătorii şi-au făcut treaba. În tur au marcat şi jucători din alte compartimente, sperăm să facem acest lucru începând cu meciul cu Reşiţa” – Cristi Todea.

„Au fost discuţii, Gavra era pe o listă, alături de alţi jucători. Totula  rămas la acest stadiu. Nu am făcut pasul următor, nu am intrat în negocieri cu cei care deţineau drepturile federative. Gavra a căzut din prima triere, aveam alte priorităţi atunci” – Codru Grădinariu.

Un comentariu

  1. Sa fim seriosi, UTA nu are un varf ca si Gavra, acum. Este Curtuius, dar el este inconstant si rar se lipeste de gol. Restul, care joaca pe post de varf este la stadiul de „posibili viitori jucatori valorosi”, in plus, atat Petre cit si Man, la primele propuneri ( si alea firave) de plecare afara, s-au si dus sa dea teste, deci , UTA, pentru ei ramane o etapa de moment. Numai ca Gavra, aradean, costa, iar la UTA nu se doreste a se investi, chit ca Gavra este inca foarte tanar. Cred ca, daca vorbim de transferuri, si o facem cinstit, ar trebui sa spunem ca UTA nu transfera, ca nu prea are bani, ca se spera ca cei de la Atletico sa castige experienta si sa bage bani in buzunarele patronilor, dupa cunoscuta metoda Romwest, adica UTA le face cota, patronii ( sefi si la Atletico ) iau banii. Asta ete o chestie de luat in seama. In felul asta Sorian nu a putut prinde 3 meciuri, la rand, ca va vedem si noi ( astia nespecialistii) ca nu poate. Dar…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button