SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Olimpia – rănită după intermediară, dar Csik avertizează Pîncota: „E timpul primei victorii a anului!”





Stagiunea de primăvară a început de trei etape, iar Olimpia Satu Mare este singura echipă ce nu a pus niciun punct la păstrare. Este adevărat, nici Metalul Reșița nu a făcut-o în iarbă, însă tot s-a ales cu o victorie la „masa verde”.

„Galben-albaștrii” au rămas doar cu satisfacția unor prestații bune, ultima dintre ele venind aseară, la Mioveni. Arbitrii, însă, au defavorizat-o clar pe „Oli” neacordându-le un penalty și anulându-le un gol. „Toată lumea a văzut ceea s-a întâmplat, dar vorbim la trecut de meciul de la Mioveni. Altceva mă deranjează și anume faptul că Federația Română de Fotbal ne-a obligat, prin televiziuni, să jucăm miercuri în nocturnă, iar sâmbătă ne-a programat din nou cu Pîncota. Trebuia decis să jucăm duminică, pentru a avea șanse egale cu adversarul, care și așa nu a jucat în intermediară”, a menționat Tiberiu Csik, antrenorul sătmărenilor.

Într-adevăr, delegația Olimpiei a plecat aseară, în jurul orei 0,30 (fiindcă l-a așteptat pe juniorul Chivari să vină de la lot) și a făcut 12 ore pe drum. „Principalul nostru obiectiv este să ne recuperăm din punct de vedere fizic jucătorii pentru meciul de sâmbătă după-amiază. Din fericire, deși am luat destule cartonașe galbene, nu avem jucători suspendați, dar Chivari a revenit accidentat de la naționala Under 19. Îl mai avem incert pe Sălăgeanu, dar s-ar putea să-și revină până în weekend”, a adăugat fostul fundaș al Stelei.

Fiind conștient că Pîncota își joacă poate ultima șansă la play-off la Satu Mare, Csik a mai punctat următoarele: „E normal ca ei să spere, dar și noi ne-am săturat să fim lăudați pentru joc, fără a face puncte. Fără a subestima deloc adversarul, care e unul bun, cred că e timpul primei victorii a anului. E important să mai adăugăm și noi puncte în clasament, căci ne așteaptă un play-out, unde avem de îndeplinit un obiectiv”.

Olimpia Satu Mare – Șoimii Pîncota se joacă sâmbătă, 12 martie, de la ora 15.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button