UTA Arad

Curtuiuș: „Mai greu decât ne așteptam, importante sunt punctele ce ne readuc pe podium”





Ca de multe alte ori în această stagiune, Marius Curtuiuș a adus puncte importante în contul UTA-ei prin golurile sale. Și azi, la Reșița, atacantul de 27 de ani a fost în centrul acțiunii ce a produs golul unui succes fără strălucire, dar atât de necesar.

Scăpat în careu cu un fundaș în spate, fostul bistrițean a întârziat puțin șutul, dar norocul său s-a numit Elhad, care și-a introdus balonul în poartă după respingerea lui Lucic. „Știm că poate lumea se aștepta la mai mult de la noi, dar, până la urmă, importante rămân punctele. Mă bucur că am reușit să-mi aduc contribuția la golul de trei puncte, are mai puțină importanță dacă am ajuns sau nu încă la cota 10 de goluri personale. Am mai avut și alte ocazii, două-trei destul de clare, dar fotbalul nu e matematică. La final rămânem cu un succes la limită, dar foarte important, care ne readuce pe podium, într-o postură pe care nu multă lume ne-a văzut la începutul sezonului”,  consideră Curtuiuș.

Întrebat care au fost cauzele unui meci mai puțin reușit în Valea Domanului, golgheterul arădenilor a adăugat: „Într-adevăr, jocul a fost mai greu decât ne așteptam. Cei de la Reșița au jucat destul de bine azi, nu știu cum de au luat 7 goluri etapa trecută. Cel puțin au stat destul de bine în teren, dar asta și fiindcă au jucat cu 5 fundași. S-au închis foarte bine în special pe centru, au blocat spațiile spre poarta lor, dar nici noi nu ne-am mai avântat în atac, căci nu am dorit să riscăm vreo contră de-a lor, preferând să securizăm cele trei puncte”.

Un comentariu

  1. Si la Targoviste s-au aparat cu toata echipa dar nu au rezistat decat 15min. iar apoi a inceput balul. Terenul de joc a fost la fel de greu pe o ploaie pe toata durata meciului. Asa ca asta nu este o scuza Marius. Problema este ca nu se leaga jocul si nu prea o bagati in ate cand trebuie. Exersati mai mult la antrenamente faza de atac ,pt. ca ratati prea mult in fata portii. Sa dea dumnezeu sa bateti la Targoviste dar va fi foarte greu aproape imposibil daca ve-ti juca superficial.Voi fi la meci miercuri si va voi tine pumnii . Oricum ply-off, nu aveti cum sa ratati dar mai departe ,la lotul pe care il avem ,razboiul pt. promovare este prea mare anul acesta. SUCCES !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button