Fotbal judetean

Puncte muncite din greu: Gloria Lunca Teuz Cermei – Victoria Felnac 1-0





Președintele gazdelor, Petre Bulza, spunea înainte de startul meciului de duminică după-amiază: „Mă mulțumesc și cu un 1-0 date fiind absențele de astăzi” dar nu credea că va trebui să aibă emoții 80 de minute pentru a lua cele 3 puncte atît de importante pentru realizarea obiectivului.

„Orice meci cu o echipă mică e greu dacă nu dai gol repede” le spunea fostul utist Norbi Varga colegilor săi imediat după partidă, ieri simplu spectator, ca și Adi Popa și Dani Bulza, toți trei suspendați pentru cartonașe galbene după bătălia grea de la Chișineu-Criș din etapa trecută.

gale

S-a jucat pe o vreme închisă și un teren nu prea moale, cu 300 de spectatori nerăbdători să vadă goluri și o mică, dar vocală galerie a gazdelor care a asigurat coloana sonoră a unui spectacol forbalistic plăcut ochiului. Felnăcanii nu au ce pierde, joacă toate partidele cu ambiție și începe să se vadă mâna experimentatului profesor Cuedan, care a ordonat și a organizat foarte bine jocul pe linii al micuței echipe de lângă Arad. Gazdele au fost surprinse de așezarea bună a oaspeților și toate încercările de a construi s-au lovit de marcajul bun făcut de fundașii Istin și Rotar. Cel mai activ jucător al gazdelor a fost Sălăjan care a vrut să facă multe dar nu prea i-a ieșit decât pe final. Verva atacantului trecut și pe la Pîncota l-a făcut și pe Cuedan să se mire: „Parcă nu erai așa pe vână la Șoimii!”

În prima repriză au fost câteva încercări de a perfora plasa porții bravului Nichici, dar acesta a salvat în două rânduri șuturile gazdelor, iar lobul lui Vereș de la 20 de metri a poposit pe transversala porții. În prelungirile primei reprize, un contraatac pe stanga al felnăcanilor a stârnit panică în apărarea dirijată până atunci exact de Adi Rusu, Roșut nereușind să lovească bine balonul din alunecare la 6 metri din unghi mort, Flore Rusu închizând bine poarta.

salafault

În repriza a doua, celor de la VI-FE le-a făcut cu ochiul o remiză nesperată și s-au apărat bine, doar Nenad Maxim, Roșuț și Băd ocupându-se de treaba ofensivă, pe cartea contraatacului. De cealaltă parte, Aslău a căutat soluții pe bancă pentru a impulsiona atacul și l-a arunat în luptă pe preferatul tribunei, Cipri Berar, al cărui nume a fost cerut de galerie încă din prima repriză. „Decarul” a adus un plus de prospețime și a pus presiune mai mare pe apărarea gazdelor, care a cedat în minutul 80. Brândușe i-a pasat lui Sălăjan la 16 metri, acesta ia intrat în careu și a fost faultat de Mărușteri „Centralul” Burcă a acordat penalty, fără proteste din partea oaspeților. Calmul Nistor l-a executat pe jos, la colțul din stânga porții pe Nichici, care a ghicit partea, dar nu l-a ajutat fizicul să apere. Bucurie mare la Cermei și plumb în picioarele și așa obosite ale oaspeților.

De remarcat efortul tuturor jucătorilor care au ținut un ritm foarte bun, demn de elita fotbalului județean.

 

Formații:

Gloria Lunca Teuz Cermei: Fl. Rusu – Gurban, A. Rusu, Cotoc, Suslak – Purece, Nistor, M. Varga ( Berar), Vereș ( Flavius Viorel Brândușe) – Ghergar, Alex Sălăjan (Flavius Andrei Brîndușe). Antrenor: Mircea Aslău.

Victoria Felnac: Nichici – Nichituț, Rotar, Istin, Sabău (Stanciu) – Stan (Mărușteri), Vidac, Maxim, Baroti (Gîdea) – Roșuț ( Felnacichi), Băd. Antrenor: Dan Cuedan

Arbitri: Daniel Burcă – Paul Ardelan, Gabriel Hărduţ. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Iosif Lovas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button