SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Primul obiectiv al pîncotanilor – recuperarea rapidă a accidentaților





Fiindcă perioada de transferuri s-a încheiat de trei săptămâni, iar jucători liberi de nivelul ligii secunde sunt greu de găsit la ora asta, stafful medical al Pîncotei trebuie să facă eforturi pentru a recupera jucătorii indisponibili.

Cap de listă este Marius Ion, atacantul care a debutat cu o „dublă” în deplasarea de la Reșița. Minutul 13 al partidei de la Mioveni a fost cu ghinion pentru fostul argeșean, atacul lui Bogdan Stoica producându-i o entorsă la gleznă de gradul doi. Fotbalistul a și rămas la Pitești până la începutul acestei săptămâni, unde a urmat un program de recuperare cu un fizioterapeut. Ieri, a și alergat ușor, dar încă simte dureri. „L-am programat la cabinetul doctorului Țărean pentru ședințe cu laser și ultrasunet. Obiectivul e recuperarea sa pentru deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, de miercurea viitoare”, ne-a mărturisit Pavel Piroș, care mai speră și în revenirea lui Claudiu Pascariu (tendinită) pentru derby-ul de pe 26 martie cu UTA.

Până una alta, pentru jocul de sâmbătă, în fața Chindiei, „alb-negrii” speră să-l recupereze pe Dubeștean, care s-a ales cu o lovitură oarbă în mușchi și a trebuit înlocuit cu Suciu. În amicalul din această după-amiază, cu Zăbraniul, Ionuț Popa va încerca o formulă de joc și fără Alin Pavel, care va fi suspendat pentru confruntarea cu liderul seriei de Vest a ligii secunde.

Nu de puține ori, „Mister” s-a plâns de efectivul redus din punct de vedere numeric, având etapă de etapă reale probleme în a pune pe foaia de joc 18 jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button