CS INEU liga 3 arhivă

Nyali și Jazzley, din Țara Lalelelor în cea a Zărandului

Tot căutând întăriri pentru compartimentul ofensiv CS Ineu a ajuns la doi fotbaliști olandezi care au susținut probe la Metalul Reșița. Amin Nyali a evoluat și pentru „alb-albaștri” în două dintre amicalele iernii, Cristian Sculici sesizând rapid calitățile tehnice ale mijlocașului ofensiv. Propunându-i-se un contract de joc și observând nevoia de un atacant de careu la Ineu, Nyali a pomenit și de conaționalul său, John Jazzley, ambii sosind în România pe 1 martie. De atunci au evoluat în două amicale, aducându-și contribuția (Jazzley inclusiv cu un gol) la victoriile cu Păulișul și Mădăras. Primul meci al returului în Liga a 3-a l-au ratat, fiindcă nu le-au sosit cărțile verzi, dar sunt șanse mari să debuteze sâmbătă, la Hunedoara.

Amin Nyali (15.01.1993, cetățean olandez cu origini marocane) a mai jucat doar în Olanda în Liga a IV-a, dar și în primul eșalon al campionatului de futsal, după cum urmează: Sparta Rotterdam Amatori  (2011-2012), Xerxesdzb Juniori (2012-2013) Xerxesdzb Seniori (2013-2014) Rotterdam Futsal Pro (2014-2015) RVV Kocateppe (2015-2016).

nyali

Avem o viață bună în Olanda, dar vrem să demonstrăm că putem să jucăm și să trăim aici. Am decis să facem pasul spre Ineu și sperăm să arătăm altor cluburi că nu ne interesează doar banii. Planul nostru este să muncim din greu și să vedem ce putem să facem pentru echipă. Sperăm să debutăm cu dreptul sâmbătă, mai ales că ne-am antrenat foarte bine. Noi suntem obișnuiți cu terenuri bune și viața bună din Olanda. Dar aici, așa cum știți, totul este mai diferit. Observ că băieții lucrează din greu în fiecare zi pentru Ineu, iar dacă te antrenezi bine și ai rezultate bune în campionat, poți atrage sponsori pentru echipă și interesul altor cluburi pentru tine. Am venit să ajutăm echipa din Ineu și să arătăm și altor cluburi ceea ce putem oferi noi pe teren. Chiar aș vrea să le transmit celorlalte echipe să se trezească, deoarece eu și Jazzley suntem pregătiți să câștigăm pentru Ineu”, ne-a declarat Amin Nyali, mijlocaș central ofensiv cu execuții foarte bune în special cu piciorul stâng.

John Jazzley (18.08.1993, cetățean olandez cu origini din Aruba) a activat la mai multe cluburi: Xerxes Dzb, R.S.V Hion R.K.S.V Leonidas, Spartaan 20 (la juniori), în probe la Rottweis Essen (2010-2011, Olanda) în probe la (MSV Duisburg – Germania, 2010-2011, Xerxes Dzb (2011/2012), în probe la Bolton Wanderers – Anglia, 2011/2012), SCO (2012/2013, Olanda) Xerxes DZB (2013/2014, Olanda), în probe la Al-Masry (2014/2015 , Egypt).

jazz

 

„Dacă atât eu cât și Amin suntem sănătoși și ne antrenăm bine, putem ajuta această echipă să aibă rezultate bune în campionat. Primele zile în Ineu au fost grele pentru mine deoarece mi-a fost dor de familie și nu eram obișnuit cu mâncarea. Așadar energia mea era destul de scăzută. Dar, treptat mi-am intrat în ritm, sunt bucuros că am reușit primul meu gol pentru CS Ineu și al doilea meu gol de când am venit în România (n.a. olandezul a mai marcat și pentru Reșița). Să ai trei meciuri și două goluri nu e rău pentru un atacant. Sper să îmi ridic nivelul de energie și concentrarea pentru a putea fi în formă pentru primul meci din campionat. Visul meu a fost întotdeauna să devin un fotbalist profesionist. Am jucat în multe țări și sunt foarte fericit pentru șansa pe care mi-a oferit-o CS Ineu. Vreau să mulțumesc familie mele care a fost mereu alături de mine și lui Dumnezeu, cel care mi-a ghidat mereu pașii. Sper să fiu de folos în acest sezon, să înscriu cât mai multe goluri. Forza Ineu!”,  a punctat și John Jazzley, atacant de careu de 1,87 de metri.

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close