UTA Arad

A început Frontiera Curtici – UTA 0-1, scor final





Pe terenul din Curtici, echipa fanion a Aradului dispută un test cu divizionara a patra pregătită de Dinu Maghici. Iată echipele trimise în teren de cei doi antrenori:

Frontiera: Iacob – Gavriș, Crișan, Pleșca, Morariu – Nedea, Piț, Avrămuțiu Parlapan – Prică, Gliguța.

UTA: Anca – Lazăr, Manea, Filaret, Dinculescu – Covaci, Jorza, Roman, Aldan – Copaci, Rus.

Prima repriză a testului de la Graniță s-a încheiat cu UTA în avantaj de un gol. Rus a fost cel care a marcat din plonjon, cu capul, după o fază la care au mai conlucrat Roman și Aldan. Tot Rus a mai avut două situații destul de bune, în timp ce Anca a avut de lucru la un șut de la marginea careului a lui Adi Piț.

Roland Nagy a operat o înlocuire la pauză: Costin în locul lui Dinculescu. Aldan joacă acum fundaș stânga, Covaci în fața sa la mijloc, iar pe banda cealaltă proaspătul intrat. Din minutul 15, Roman și Copaci au făcut schimb de poziții în teren. Juniorul evoluează lângă Jorza la mijloc, iar fostul fotbalist al Caransebeșului îl ajută pe Rus în avanposturi.

La Curtici au intrat la pauză Potoreț, Zoica și Ardelean, în locurile lui Iacob, Gliguța și Crișan.

În partea secundă, gazdele au încercat să reintre în meci, iar cel mai aproape de gol a fost din nou Adi Piț. Fostul mijlocaș al Romei a nimerit doar bara porții apărate de Mara, iar înainte de asta a mai avut un șut bun ce s-a dus pe lângă poartă. Portarul UTA-ei a mai apărat și o finalizare bună a lui Prică. De partea cealaltă, Roman l-a iertat pe Potoreț din 8 metri, pentru ca același portar al Curticiului să scoată de sub bară șutul bun al lui Petre. Fluier final: 0-1.

În partea a doua, la Curtici a mai intrat Hanc în locul lui Nedea, iar la UTA, Mara, Iuga, Iova, Murakami și Petre, în locurile lui Anca, Lazăr Manea, Covaci și Aldan.

FOTO: Viorel Musca









5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button