Fotbal judetean

Maghici: „Onorați de vizita UTA-ei, cred că ne-am ridicat la nivelul lor”





Deși a pierdut meciul de verificare cu „Bătrâna Domană”, Curticiul rămâne cu prestație bună, curajaosă, „colorată” și cu destule faze de poartă. Portarii Anca și Mara chiar nu au șomat în această după-amiază, principalul pericol pentru ei fiind ex. utistul Piț.

La final și antrenorul Maghici a ținut să sublinieze implicarea elevilor săi. „În primul rând, mă bucur că echipa fanion a județului Arad ne-a onorat cu acest amical, foarte util, cred, pentru ambele părți. Cred că ne-am ridicat la nivelul lor, am pus probleme și chiar dacă, poate, nu au jucat cu cea mai bună formulă, s-au prezentat foarte bine. Poate, în astfel de amicale, e mai bine pentru că ei că intră pe teren cu fotbaliștii care joacă mai puțin sau tineri de la echipa a doua, fiindcă ei se concentrează suplimentar pentru a demonstra că merită să joce în Liga a 2-a. Cam asta s-a întâmplat împotriva noastră, prilejuindu-ne și nouă un antrenament foarte bun și util în direcția îmbunătățirii relațiilor de joc. În iarnă, am amânat vreo două amicale din pricina vremii proaste, iar acum am mai recuperat puțin. Din păcate, încă păcătuim la finalizare, ne pierdem puțin concentrarea în fața porții, dar sunt lucruri ce le putem remedia rapid”, a punctat antrenorul Frontierei, care, contra „alb-roșiilor” nu a putut conta pe două piese importante: Don (bolnav) și Pavel (probleme familiale), în timp ce trei-patru jucători au sosit ceva mai târziu la teren, după terminarea programului de lucru.

Tânărul tehnician, școlit la Liverpool, a făcut și o scurtă remarcă vis-a-vis de partida din weekend pierdută la Mailat și unghiul din care a văzut președintele Voinței lucrurile. „Nu mai putem schimba nimic, înfrângerea rămâne înfrângere. Aș avea, însă, o propunere pentru factorii de decizie din fotbalul județean. Ar fi bine ca măcar unele meciuri, poate cele mai importante, să se filmeze, iar unele faze, în special cele controversate, să fie analizate după aceea. Cred că astfel s-ar reduce greșelile arbitrilor sau măcar nu vor mai fi arbitraje într-o singură direcție. Totodată, nu vor mai exista declarații ieftine din partea antrenorilor și conducătorilor. Cred că interesul pentru Liga a 4-a a crescut mult în ultimii doi-trei ani, se învârt destui bani și evoluează aici jucători cu nume, ar trebui găsită o soluție prin care să se îmbunătățească lucrurile și la acest nivel”, consideră Maghici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button