UTA Arad

Costin – noutatea UTA-ei II la Criș, Jorza joacă în Liga Elitelor, la Brașov





Fiindcă își ia la „masa verde” punctele cu FC Bihor, echipa fanion a Aradului nu are programat meci oficial în acest weekend. Prin urmare, cel puțin teoretic, juniorii ar putea evolua în masă la UTA II, însă stafful tehnic „textilist” și-a făcut altfel calculele.

Fiindcă sunt considerați importanți în vederea ultimelor partide din sezonul regulat, drept pentru care nici nu vor onora convocarea la naționala Under 18, Tănase și Man nu vor evolua nici mâine la Chișineu Criș. De fapt, față de partida din runda trecută, când a dat piept cu Pecica, „satelitul” UTA-ei îl va primi în plus doar pe Costin. Totodată, indicațiile sunt ca Michel Vlad să nu evolueze mai mult de o repriză împotriva formației antrenate de Alin Drăgan, fratele directorului de competiții al „alb-roșiilor”. Claudiu Drăgan împlinește chiar astăzi 37 de ani și în vară va candida pentru funcția de primar la Chișineu Criș.

În fine, fiindcă are vârsta necesară, Amir Jorza va întări echipa Under 17 a  „Bătrânei Doamne”, care dispută, mâine dimineață, un meci destul de important la Brașov, pe unul din terenurile sintetice de la baza ICIM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button