SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

„Șoimii” se agață de obiectivul vestiarului: „Aproape imposibil, dar avem datoria să credem în el”





De abia în etapa a 5-a a anului în seria de Vest a ligii secunde, pîncotanii au ajuns să evolueze și ei pe teren propriu. „Duelul” este unul de gală atâta timp cât în Podgorie sosește chiar liderul campionatului, Chindia Tîrgoviște.

Dacă ar fi să ne luăm după renumele pe care și l-au făcut în această stagiune, acela de „călău” al granzilor (Mioveniul, Brașovul și Mediașul au plecat cu mâna goală de la Pîncota), „alb-negrii” ar trebui să le facă viață grea și dâmbovițenilor. În plus, moralul lor ar trebui să fie ridicat după cele trei deplasări încheiate fără înfrângere, deși Ionuț Popa e de altă părere. „Nu stăm prea bine la capitolul psihic și asta pentru că, la Satu Mare, nu am obținut rezultatul pe care l-am fi meritat după cele arătate pe teren. Ne-au fost anulate două goluri, iar Olimpia a marcat dintr-un penalty inexistent. Dar, trebuie să strângem în rândurile în fața unei formații, care, după părerea mea, va juca în Liga 1 din vară”, a punctate antrenorul „șoimilor”.

Vis-à-vis de speranțele de play-off  ale echipei sale, Popa a adăugat: „Trebuie reamintit că noi, cei din vestiar, ne-am impus singuri acest obiectiv, diferit față de cel al conducerii. Fiindcă nu am câștigat nici la Mioveni, nici la Satu Mare, e aproape imposibil să-l mai atingem, dar avem datoria să credem până lacapăt în el. Practic, jucăm doar cu echipe ce sunt acum peste noi și care vor să rămână acolo, iar noi suntem cum suntem și mă refer aici în special la lotul redus numeric cu care ne prezentăm”.

Pentru meciul de mâine, de la ora 11, Popa nu i-a recuperate pe accidentații Pascariu și Ion și nu-l are la dispoziție nici pe Pavel, care este suspendat.

Formații probabile:

Pîncota: Cioară – Dan, Crișan, Dubeștean, Siminic – Issa, Fuchs – Gîlcă, Dragalina, Pirtea – A. Mihai.

Chindia: Aioani – Martac, Vătavu, Bg. Dinu, Pătru – L. Mihai, Neguţ, Nisipeanu, Honciu – D. Popa, Cherchez.

Arbitri: Denis Haidiner – (Hunedoara) – Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea), Marian Truță (Sirineasa – Vâlcea). Rezervă: Vasile Rodină (Alba Iulia).

Observatori FRF: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Viorel Lolea (Reșița)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button