27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Nagy, după Pîncota – Chindia: „Ne așteaptă o săptămâna grea, întâlnim două dintre echipele bune ale seriei”

Utiștii s-au trezit dis de dimineață pentru antrenamentul zilei, pentru ca apoi să ajungă la Pîncota pentru a-și vedea la lucru viitorii adversari. La interval de trei zile, mai precis miercuri și sâmbătă, „alb-roșii” întâlnesc în deplasare atât pe Chindia, cât și „șoimii” lui Ionuț Popa, cele două formații oferind fotbal cu pipeta astăzi în Podgorie.

uta[oinc

În numele utiștilor, prezenți în formula aproape completă la Pîncota, a vorbit antrenorul principal. Roland Nagy a urmărit partida de la tribuna oficială, alături de „secundul” Todea și fizioterapeutul, Zsolt Nagy. „Am asistat la un joc echilibrat, fără prea multe ocazii, cel puțin în prima repriză. După pauză, Pîncota a dominat mai mult, au fost și situații mari de ambele părți. Dorința noastră este să scoatem maxim săptămâna viitoare, deși întâlnim două dintre echipele bune ale acestei serii. Pe Pîncota o cunoaștem mai bine, am și jucat împotriva lor de trei ori în iarnă și știm că are destulă calitate și experiență la nivelul jucătorilor. Apoi, Chindia nu a fost întâmplător Chindia și pe locul 1, știm ceea ce poate, poate că azi nici ea șinici Pîncota nu s-au exprimat la adevărata valoare din pricina stării mai proaste a terenului. Una peste alta, ne așteaptă două jocuri dificile într-o singură săptămână, cu două deplasări, între care una de sute de kilometri”, a precizat fostul mijlocaș.

Aflând, probabil, și restul rezultatelor dimineții în seria de Vest a ligii secunde, Nagy își încurajează rivala de peste o săptămână. „Sâmbăta viitoare, jucăm un derby al județului, cu speranța de a ne reîntâlni și play-off. Pentru Pîncota e puțin greu să mai ajungă acolo, dar nu imposivil. Atâta timp cât mai sunt șanse matematice…”, a încheiat tehnicianul echipei fanion a Aradului.

0
0