UTA Arad

Nagy, după Pîncota – Chindia: „Ne așteaptă o săptămâna grea, întâlnim două dintre echipele bune ale seriei”





Utiștii s-au trezit dis de dimineață pentru antrenamentul zilei, pentru ca apoi să ajungă la Pîncota pentru a-și vedea la lucru viitorii adversari. La interval de trei zile, mai precis miercuri și sâmbătă, „alb-roșii” întâlnesc în deplasare atât pe Chindia, cât și „șoimii” lui Ionuț Popa, cele două formații oferind fotbal cu pipeta astăzi în Podgorie.

uta[oinc

În numele utiștilor, prezenți în formula aproape completă la Pîncota, a vorbit antrenorul principal. Roland Nagy a urmărit partida de la tribuna oficială, alături de „secundul” Todea și fizioterapeutul, Zsolt Nagy. „Am asistat la un joc echilibrat, fără prea multe ocazii, cel puțin în prima repriză. După pauză, Pîncota a dominat mai mult, au fost și situații mari de ambele părți. Dorința noastră este să scoatem maxim săptămâna viitoare, deși întâlnim două dintre echipele bune ale acestei serii. Pe Pîncota o cunoaștem mai bine, am și jucat împotriva lor de trei ori în iarnă și știm că are destulă calitate și experiență la nivelul jucătorilor. Apoi, Chindia nu a fost întâmplător Chindia și pe locul 1, știm ceea ce poate, poate că azi nici ea șinici Pîncota nu s-au exprimat la adevărata valoare din pricina stării mai proaste a terenului. Una peste alta, ne așteaptă două jocuri dificile într-o singură săptămână, cu două deplasări, între care una de sute de kilometri”, a precizat fostul mijlocaș.

Aflând, probabil, și restul rezultatelor dimineții în seria de Vest a ligii secunde, Nagy își încurajează rivala de peste o săptămână. „Sâmbăta viitoare, jucăm un derby al județului, cu speranța de a ne reîntâlni și play-off. Pentru Pîncota e puțin greu să mai ajungă acolo, dar nu imposivil. Atâta timp cât mai sunt șanse matematice…”, a încheiat tehnicianul echipei fanion a Aradului.









Un comentariu

  1. Nu ma intereseaza daca echipa pierde la Targoviste, dar sa vedem ca joaca fotbal, nu cum a facut-o la Resita !

    0
    0
  2. Si eu sunt interesat de joc ptr.ca rezultatul nu conteaza ,UTA este si matematic calificata play-off,insa cu toate cele cinci echipe cu care va juca un nou campionat este pe minus ,mai putin cu echipa din Targoviste,de aceea astept un joc bun care sa ne de-a sperante ptr.jocurile din play -off! Nu trebuie uitat ca toate cele 4 infrangeri de pana acum sunt tot de la aceste echipe ,doar Valcea nu ne-a invins pana acum! Asteptarile sunt mari sa vedem cum raspunde echipa ,deoarece de-acum urmeaza greul sau vom fi un fel de ASA si VIITORUL in liga 1!Adica participam dar nu batem pe nimeni! Sper ca observatiile mele sa fie infirmate de jucatori si antrenori si in cele trei jocuri sa facem 9 puncte ptr.a avea sansa sa plecam aproape sau chiar de primul loc.HAIDE UTA!

    0
    0
  3. Nu stiu sa rad sau sa plang cand vad ca unii din voi vorbiti de liga1! Ancorati-va odata in realitate! Nu poti sa mergi in razboi cu prastia!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button