Fotbal judetean

Alin Drăgan: „Încet-încet devenim o familie. Astăzi, cu un ochi am râs, cu unul am plâns”





Cu victoria împotriva UTA-ei II, Crișul a rămas lider în Liga a IV-a Arad. Golul lui Modan din minutul 80 a fost decisiv, dar asta după ce gazdele au irosit două penalty-uri.

– A fost greu astăzi? Te așteptai la așa o replică bună din partea adversarilor?

– Da, îi cunosc de ceva timp pe copii, i-am urmărit cum cresc. Mă așteptam să fie așa greu, mă bucur că am întânit astăzi o echipă tânără, ambițioasă, cu un antrenor foarte bun, care joacă fotbal pe teren. Nu contează la ce nivel joci, trebuie să-ți arăți valoarea. Tinerii aleargă bine, așa și trebuie. Și eu la 17 ani mâncam iarba în liga a doua.

– În iarnă ați reușit niște transferuri importante. Cum s-au integrat în echipă?

– Da, încet-încet devenim o familie, avem băieți de caracter, atât bihorenii veniți în iarnă cît și cei din Criș. Suntem preocupați de pregătire și să câștigăm toate meciurile, dacă se poate. Modan este un câștig mare, marchează goluri frumoase și importante, dar și ceilalți își fac datoria.

– Aveți șanse să prindeți barajul de promovare? Ați putea face față în Liga a 3-a?

– Nu avem presiunea acestui obiectiv. Nu ne gândim la așa ceva, o luăm pas cu pas. În vara trecută am început o reconstrucție, am pornit mai greu, dar acum suntem pe drumul cel bun. Avem toate condițiile, le mulțumim  tuturor celor care ne ajută. Mulțumesc tatălui meu care îmi este mereu alături, iar fratelui meu îi urez „La mulți ani!”A fost ziua lui vineri…

– Ce însemnă UTA pentru tine?

– Am fost și voi rămâne utist pînă la moarte. Astăzi, cu un ochi am râs, cu altul am plâns, dar echipa a doua nu joacă pe puncte, au alte obiective. Mi-aș dori ca toți suporterii adevărați ca UTA să promoveze, dacă se poate chiar în acest an. Depinde foarte mult de ei, au condiții bune, au jucători și antrenori valoroși. Sunt alături de ei, le țin pumnii la fiecare meci.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button