Fotbal judetean

Despre arbitri și corectitudine cu președinții Lipovei și Cermeiului





Declarațiile calde dinaintea derby-ului de la Lipova au crescut interesul în rândul iubitorilor fotbalului județean. Până la urmă, Cermeiul s-a impus destul de clar, întristându-i puțin pe „șoimi”, în special pe președintele Radu Pop. „Eram conștienți de valoarea lor, am și spus că jucăm cu cea mai bună echipă din serie și-i felicit pentru victorie. Noi mergem mai departe, ne construim grupul, vedem ce mai avem nevoie până la vară. Azi atâta am putut, însă rămânem cu regretul că nu am fost puțin mai atenți la fazele primelor lor goluri. Așteptăm să vină și celelalte echipe la noi, vom juca la fel de serios, sperăm și în rezultate mai bune”, a spus șeful „alb-albaștrilor”, care s-a îmbrățișat la final cu omologul său de la Cermei.

bulzasr

La rândul său, Petre Bulza nu a dorit să vorbească prea mult despre desfășurarea confruntării de la Lipova, ci și-a îndreptat atenția spre „duelul” de la Chișineu Criș. „A fost un meci destul de simplu pentru noi , deși nici Lipova nu e o echipă rea. Poate, anul viitor va fi mai sus. Rămân la părerea că avem cea mai bună echipă. Că va trebui să ne luptăm pe mai multe fronturi e altceva…Nu am văzut meciul de la Chișineu Criș, dar un spectator neutru de acolo mi-a spus că a cam fost circ. Am înțeles că formația gazdă a primit trei penalty-uri, arbitrul a eliminat portarul fără a avea un motiv anume.  Tot ce sper este să se joace cinstit acest campionat”, a precizat președintele Cermeiului.

pop34

Despre arbitri a vorbit și Pop, deși pe Sergiu Popa l-a muștruluit la final ca urmare a protestelor   acestuia la adresa „fluierașilor”. „Nu mai avea rost să mai poarte discuții cu arbitrii, căci risca să i se rețină carnetul și să fie suspendat o etapă-două pentru niște comentarii anapoda. Dacă așa a văzut Trif… Toată lumea știm cine e, în sensul că nu o să-l putem trimite niciodată în locul lui Hațegan. El arbitrează unde arbitrează, cu bune, cu rele, e al nostru. Ce-i reproșez? Au fost două-trei lovituri libere la 20 de metri de poarta adversă pe care nu ni le-a fluierat, apoi îi putea da un cartonaș roșu jucătorului de la Cermei ca reacție la Radu Popa, la faza cu gardul…În fine, nu neapărat arbitrajul a contat azi, ci micile noastre greșeli, din care sunt convins că vom învăța pe viitor”, a mai punctat președintele Lipovei.









Un comentariu

  1. Cel mai simplu este a judeca din vorbe nefondate!!!
    Arbitrul-este un om(supus greselii)care incearca sa se faca respectat pe unde merge prin deciziile luate cat mai bune.Inevitabil din cate decizii are de luat in 90 de min. va gresi! Important e sa fie cat mai putine greseli si sa nu influenteze atmosfera jocului si rezultatul jocului.
    In Romania prea putin vezi oamenii care sa mai stie despre cuvantul RESPECT in fotbal si nu numai!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button