Fotbal judetean

Se încinge lupta pentru promovare: Vulturii Socodor – Avîntul Târnova 3-1





Seria B a Ligii a 5-a a luat pur și simplu foc după runda inaugurală a returului. Liderul din Șepreuș a pierdut în minutul 89 la Dezna, în timp ce derby-ul de la Socodor a revenit gazdelor.

După o primă repriză albă, în care construcția „vulturilor” a fost încurcată de  vântul putenic, dar și de apărarea exactă a târnovanilor, Bogdan Bibarț a deschis tabela imediat după păuză. În minutul 56, „Știli” Abudean a scos din „tolbă” una dintre execuțiile tinereții, egalând tabela cu un șut în vinclu de la 25 de metri. Gazdele nu s-au mulțumit cu puțin și același Bibarț, plus nou intratul Tulcan au fixat tabela la 3-1.

În urma rezultatelor etapei, Socodorul se apropie la 3 puncte de vârf și visează cu ochii deschiși la promovare. „Inițial, aveam obiectiv locurile 1-5, apoi 1-3, iar în această iarnă am primit ok-ul din partea Primăriei pentru a forța promovarea în Liga a 4-a. Deocamdată, ne bucurăm de această primă victorie importantă pentru proiectul nostru, dar și de faptul că am reușit să aducem doi fotbaliști pe posturile deficitare. Este vorba despre fundașul dreapta, Bragea, de la Șimand și juniorul Miron, de la Chișineu Criș. Ne bucurăm că am convins încă din primul meci oficial al anului, chiar Nelu Farcaș, președintele Tîrnovei ne-a felicitate pentru ceea ce a văzut la Socodor. Ca bază și lot de jucători”, ne-a mărturisit Petrică Crișan, președintele celor de la Socodor, care a ținut să sublinieze și prestația brigăzii de arbitri.

Formații

Socodor: Algeorge (Virzob) – Bragea, Zekany, I. Mariș (Licker), Gherheș – Bibarț, Flueraș (Mureșan),Maier, Bejera (Tulcan) – Nădăban,  M. Ardelean.

Tîrnova: Tamșa – Bun, Moțiu, Bălăban (Chirla), Fl. Ardelean – Chirilă, Abrudean (Pașca), Morar, Ignuța (Ștefănuț) – Hanțig, Griga.

Arbitri: Mircea Ardelean – Andrei Pîslaru, Paul Radu.

Observator AJF: Traian Enoiu









Un comentariu

    1. Tamsa lasa-te de aparat ca nu te pricepi, din 2 ocazii iei 3 goluri … ramai si critica-l pe sculici cind pierde, ca atita stii :))

      0
      0
  1. draga lucian frumos ar fi sa nu scri daca nu ai fost la meci doar in prima repriza au avut socodor 3 mari ocazi aparate de mine .nu ma deranjeaza daca cineva spune ceva dar sa fie adevarul ,scorul pauzei a fost 0-0 .cine a fost la meci stie ca ai scris minciuni cine nu a fost te crede pe tine .

    0
    0
    1. draga Marius, te rog sa nu mai scrii despre Sculici daca nu mergi la meciurile lui.
      Am scris si eu cum scrii tu despre el, fara sa vezi cum munceste si ce joaca baietii lui pe teren … vezi ca nici tie nu-ti convine cind se scrie aiurea despre tine? 🙂

      0
      0
  2. domnule grec decat sa imi spui ce sa scriu mai bine ai afla cine scrie aicea cu numele lui ghita .pentru ca e urat sa poata sa posteze cineva in locul tau cum a aparut ca a scris soaby despre mine .frumos ar fi pe viitor sa se descopere unul din asta care face asa ceva

    0
    0
  3. ok am inteles scrie numele sa stie lumea cine face gainari .atata timp cat ai aflat sigur despre cine este vb

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button