UTA Arad

Chindia Târgoviște – UTA 3-0, final



Miercuri, ora 15,10, stadion „Eugen Popescu” din Tîrgoviște, vreme ploioasă, gazon ud, spectatori 500.

Formații oficiale:

Chindia: Meilă –  Martac, Vătavu, B. Dinu, Pătru – Stoica, Honciu, Mihai, Neniță – Popa, Cherchez. Pe bancă: Aioani –  C. Dinu, Vasile,  Ispas, Neguț, Grigore,  Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Man, Curtuiuș. Pe bancă: Anca – Rus, Manea, Filaret, Copil, Jorza, Roman. Antrenor: Roland Nagy.
0′
Arbitri: Laurențiu Ionașcu (Buzău) – Andrei Roman (Tg. Neamț), Florin Cosma (Pt. Neamț). Rezervă: Cosmin Apetrei (Roznov).

Observatori FRF: Lucian Măiereanu (Brașov), Constantin Constantinescu (Slatina).

Foto: Ionuț Parghel









49 comentarii

  1. Cu vreo 10 minute inainte, m-am uitat la vreme, la Targoviste este ploaie, terenul va fi desfundat, va fi un meci de lupta oarba. asa cred. Succes UTA !

    0
    0
    1. De ce nu a jucat Manea? cu el in aparare nu luam asa usor primul gol! echipa joaca fricos, prea multi fundasi pe teren, de data asta nici schimbarile nu au fost inspirate! La golul doi mingea a cazut in careu si a trecut pe langa Curtuius, daca tot vine in aparare la cornere, macar sa fie si atent nu doar sa faca act de prezenta! Hlistei nu e singurul vinovat, nu trebuie scos acum tap ispasitor pt aceasta infrangere, sunt prea multe greseli in aparare! Chindris de data asta a facut un efort exemplar, a si recuperat cateva mingi, Stratila a avut cateva centrari bune, si-a scos adversarul din joc, problema a fost in aparare si in atac! Mann e copil necopt, Hlistei un pic superficial, iar Gligor si Botis cred ca au ajuns la o varsta la care nu mai pot progresa! Pe cel mai bun fundas central din lot il tii rezerva, pe Roman la fel, pe Murakami nici nu-l introduci in lot! Sper ca la meciul de acasa cu Tarlugeniul sa vad o formatie mai ofensiva! SA NU SE uite ca pt o echipa venita din C stam bine, am terminat turul pe locul unu, probabil returul il vom termina pe trei, stiu ca pretentile sunt mari, dar asta e nivelul ligii secunde, nu trebuie sa fim chiar asa carcotasi! Nici Chindia nu a jucat nu stiu ce, a dat doua goluri pe mari greseli de aparare, ultimul a fost deja aproape de prelungiri. Daca marca Hlistei acum nu mai era asa pesimista lumea! Totusi trebuie sa privim partea buna a lucrurilor, UTA EXISTA, in play-off se pot schimba multe daca Roly e mai curajos! In tur UTA a aratat mai bine si nu au fost asa fluctuatii in joc! Eu cred ca Manea, Rus, trebuie sa fie titulari. Juniorii sa fie Burla si Tanase, si echipa va arata mult mai bine. Roman vine din postura rezervei neutilizate, eu zic ca trebuie sa vedem ce poate inainte de a-l lauda atat! Sunt pentru Roman si Murakami, dar nu trebuie sa facem din ei eroi locali! Si cred ca si Miron a avut partea lui de vina la doua goluri, al doilea gol a fost pe langa el, dar are scuza ca a vazut mingea tarziu, iar la al treilea ( pe langa greselile mari din aparare), a respins la acel fundas care a marcat cu poarta aproape goala! Greseli s-au facut la toate compartimentele! Normal ca ratarile se vad cel mai bine, dar daca nu erau greselile din aparare poate se termina 0-0!

      0
      0
  2. Au trecut 10 minute, Hlistei putea deschide scorul, apararea noastra , pe centru, cam bajbaie, nu am fost sanctionati cu un penalty ( arbitru corect, care stie ca meciul se televizeaza). Nu am legat de loc 3 pase, doar pe dreapra , Stratila misca cite ceva. Apararea noastra bubuie la greu. Mi-ar place mai multa determinare in aparare si un joc mai combinativ. Gazdele pot, UTA nu poate asta . Asteptam sa vedem ce o mai fi

    0
    0
  3. Jumatatea reprizei, meci egal, cu Botis lent, el traieste din plasament, Polgar si stratila in scadere, Chindris confuz. UTa nu prea este preocupata de atac, ci doar sa nu ia gol. Man si Curtuius inca nu par a fi in joc. Bun, ca de obicei, Miron. Juniorii stersi, fara idei. itrii dau 5-10 % gazdelor, dar in careuri judeca bine si corect…deocamdata Sa speram !

    0
    0
  4. Hlistei ne-a mancat meciul…cum să ratezi de două ori,din două poziții perfecte? Plus că a contribuit și la golul gazdelor.

    0
    0
    1. mai degraba dai lu Man ca e praf ,,jucatorul,, !din cele 45 de minute de joc uta a jucat 10 minute fotbal.. in rest zero barat !

      0
      0
  5. deci sa ne asteptam la un 2-0 sau 3-1 pt. chindia si cu demisia lu Nagy care nu are nici o strategie . Echipa asta e clar e foarte slaba, noroc cu cele doua rezultate castigate la,, masa verde,, echipa UTA BD e de locul 9-10 si Pancota e mai buna decat uta ….

    0
    0
  6. Luam gol, pe fondul unui joc in care nu parem interesati de rezultat. Pentru mine jocul UTA-ei este de neexplicat. Cred ca staful este depasit de evenimente, pasivc,, nu are valoarea dorita, lipsa unui obiectiv, il face fara chef de fotbal…… UTA nu joaca nimic, avem „batrani” inutili, ca si Stratila si Curtuius, Botis, aparatori pasivi, iar la mijloc, linga Chindis, ( slab azi) nu avem nimic. Avem juniori inexplicabil de inutili, avem un Hlistei incapabil sa dea gol de la citiva metri, singur,avem o echipa cam nemotivara, care se crede deja in play off. Chiar daca o dam in bara , dupa ce luam gol , pina acum UTA arata slab, sub asteptari. Ar trebui sa intre Copil, ar trebui sa vedem ca ” se baga osul”, dar , pina acum vedem o UTA pasiva, neinteresata de atac. E trist, echipa asta a stat 2 etape si tot nu are chef de joc. Salariile merg, nu e presiune, de ce s-ar obosi ? . Urmeaza repriza a doua, poate se schimba ceva, dar eu, daca as fi responsabil , la UTA as schimba, imediat… multe. Nu se poate astepta doar , ca unii tineri
    sa produca bani, pentru unii cindva,,.. Eu sint mai pretentios,astept ca antrenorii sa raspunda pentru ceea ce nu pot produce. dar si unii jucatori, care nu pot,care nu pun osul …sa plece. Multumindu-ne cu „dolce far niente” nu vom ” produce ” nimic, doar unii vor incasa bani, nemeritati, pentru, rezultate de 2 lei.Cam asta a fot rezumatul primei reprize, una dezamagitoare, pentru aradenii avizi de fotbal fromos, dar si cu rezultate.

    0
    0
    1. Bah da mai termina cu stratila ca i o pus mingea pe tava de doua ori lu hlistei da ala i labil. Tu nu vezi ca doar el joaca?

      0
      0
  7. 3 ocazii mari, in special cea a lui hlistei,acelasi sistem de joc a lui nagy, in stilu asta ne bate si pancota, pacat ca nu se vrea promovarea , oricum mezar decide tot, sunt interese

    0
    0
  8. Vai Hlistei,Hlistei,chiar si Man,va spun ca voi doi doar din nimereala dati goluri !Targovistea a avut 1 singur sut pe poarta dintre adormitii nostrii fundasi si e 1-0 !Bai baietasi….voi credeti ca aveti ocazii cu carul ca sa va scremeti sa marcati un gol ?Asa s-a intamplat si la Medias la final de repriza 1-a cand am incasat gol !Nagy uita la Targoviste pe ratangiu ca faci infact de prostia astora !Incearca pe Roman ca astia-s harababuristi,nu fotbalisti !

    0
    0
  9. NUMAI BANI va traba ,da fotbal zero,va plangeti pe la colturi ca nu va-ti luat salariile,da voi ce fotbal jucati?sinteti pamant de flori.

    0
    0
  10. Juniorii sunt pt vînzare să facă unii bani .voi nu vedeți că joacă cu trei juniori tot meciul, forțăm atacul cu jorza mijlocaș defensiv.

    0
    0
  11. Dap,cred că-i timpul s-o declarăm pe UTA moartă…echipa actuală nu poate reprezenta orașul,ci doar niște oameni care vor și fac profit pe spatele unui nume in fotbalul românesc.

    0
    0
  12. Sintem prin min 77 si e ultima mea postare , privitoare la acest meci. Ce a fost ? A fost o rusine de meci pentru UTA. S-a jucat ..la alibi, chiar daca marca Hlistei… ?. UTA nu joaca nimic, mie mi=e clar ca cei ce ii conduc destinele -si conducere si staf – nu sint la nivelul asteptarilor, nu pot, nici nu stiu. Nu ma asteptam sa-i batem net, dar ma asteptam sa jucam ceva, Ca la Baia Mare am fost …spectatori platiti sa jucam !. Ce face acum UTA, pe bani publici, este o rusine. Avem conducatori slabi, antrenori incapabili, pare ca singura solutie valabila , actual,este sa joace cit mai multi tineri de la Atletico, chit ca sint impotenti. De ce sa ai in echipa jucatori care nu au fost titulari la Caransebes, sau care nu vor sa se lase, care s-au chinuit pe teren. In timp ce scriu se face 3-0…abulic. Asta e UTA, de azi, nu avem ce face, dar UTA nu este ce ar trebui sa fie. Sper ca Dl Falca sa afle , si dansul asta. Mie mi-e rusine de ceea ce am vazut. Mai multe nu are rost sa spun, si nici nu o voi mai face, risc si eu, ca alta data, sa sara unii sa ma loveasca, ca si atunci treaba a fost premeditata intr-un „laborator” de nemultumiti, eu chiar am aflat cind si unde, Voicu a fost ..doar fraierul….care a rabufnit…

    0
    0
  13. Sintem prin min 77 si e ultima mea postare , privitoare la acest meci. Ce a fost ? A fost o rusine de meci pentru UTA. S-a jucat ..la alibi, chiar daca marca Hlistei… . UTA nu joaca nimic, mie mi=e clar ca cei ce ii conduc destinele -si conducere si staf – nu sint la nivelul asteptarilor, nu pot, nici nu stiu cum se face un fotbal de acceptat. Nu ma asteptam sa-i batem net, dar ma asteptam sa jucam ceva, Ca la Baia Mare am fost …spectatori platiti sa jucam !. Ce face acum UTA, pe bani publici, este o rusine. Avem conducatori slabi, antrenori incapabili, pare ca singura solutie valabila , actual,este sa joace cit mai multi tineri de la Atletico, chit ca sint acum,impotenti. De ce sa ai in echipa jucatori care nu au fost titulari la Caransebes, sau care nu vor sa se lase, care s-au chinuit pe teren ?. In timp ce scriu se face 3-0…abulic. Asta e UTA, de azi, nu avem ce face, dar UTA nu este ce ar trebui sa fie. Sper ca Dl Falca sa afle , si dansul asta. Mie mi-e rusine de ceea ce am vazut. Mai multe nu are rost sa spun, si nici nu o voi mai face, risc si eu, ca alta data, sa sara unii sa ma loveasca, ca si atunci treaba a fost premeditata intr-un „laborator” de nemultumiti, eu chiar am aflat cind si unde, Voicu a fost ..doar fraierul….care a rabufnit…Deocamdata UTA ramane o vaca ..de muls pentru multi.

    0
    0
  14. Inca un meci dupa care i-mi este rusine ca tin cu UTA!!!Catastrofe , ce naiba m-ai joaca cu Botis ? Daca nu vrem sa promovam si sintem calificati in Playoff de ce nu jucam cu un junior ? Macar aduna juniorul experienta, ce rost m-ai are ja joci cu bosorogii ?Vai de capul nostru si de antrenorul lui peste !

    0
    0
  15. Incerc sa postez, dar nupot, asa ca fac o schimbare de nick name…….Sintem prin min 77 si e ultima mea postare , privitoare la acest meci. Ce a fost ? A fost o rusine de meci pentru UTA. S-a jucat ..la alibi, chiar daca marca Hlistei… . UTA nu joaca nimic, mie mi=e clar ca cei ce ii conduc destinele -si conducere si staf – nu sint la nivelul asteptarilor, nu pot, nici nu stiu cum se face un fotbal de acceptat. Nu ma asteptam sa-i batem net, dar ma asteptam sa jucam ceva, Ca la Baia Mare am fost …spectatori platiti sa jucam !. Ce face acum UTA, pe bani publici, este o rusine. Avem conducatori slabi, antrenori incapabili, pare ca singura solutie valabila , actual,este sa joace cit mai multi tineri de la Atletico, chit ca sint acum,impotenti. De ce sa ai in echipa jucatori care nu au fost titulari la Caransebes, sau care nu vor sa se lase, care s-au chinuit pe teren ?. In timp ce scriu se face 3-0…abulic. Asta e UTA, de azi, nu avem ce face, dar UTA nu este ce ar trebui sa fie. Sper ca Dl Falca sa afle , si dansul asta. Mie mi-e rusine de ceea ce am vazut. Mai multe nu are rost sa spun, si nici nu o voi mai face, risc si eu, ca alta data, sa sara unii sa ma loveasca, ca si atunci treaba a fost premeditata intr-un „laborator” de nemultumiti, eu chiar am aflat cind si unde, Voicu a fost ..doar fraierul….care a rabufnit…Deocamdata UTA ramane o vaca ..de muls pentru multi.

    0
    0
  16. Eșec rușinos ?
    Dacă pierdeam „frumos” …adica sa fi jucat ceva, eram multumit …insă, cu asa joc ?

    0
    0
  17. Trist pentru mine, sa fiu banat, e ultima mea postare pe sportarad. A spune ce crezi, ce vezi, pare acum, aici, un..delict Va salut pentru ultima dat, desi nu cred ca voi aparea ca postare. Scuzele cu „noi nu sintem de vina” la mine nu tin…

    0
    0
      1. s-au oprit citeva comentarii in spam … ceva cuvinte din text … le-am aprobat manual pe toate si acum apar … nu cenzuram decit injuraturi sau acuzatii mai dure ce nu pot fi dovedite … in rest …

        0
        0
      2. Cele doua postari anterioare, plus una numita lereter, au aparut , dupa ultima mea postare, cea cu hotararea de a inchide postarile mele pe site-ul vostru, poate fi o intamplare. ( dati-mi dreptul sa nu cred),orice ar fi pentru mine imi este clar semnalul, asa ca va doresc succes… Stiu nu vreti conflicte cu clubul, traiti , in fond , din ceea ce face UTA, bine sau rau, va inteleg. Asa cum de pe site-ul oficial al lui UTA m-am retras, si nu regret,asa ma retrag si acum, de buna voie,fara resentimente, de la sportarad, chit ca unii ma stiu de lereter, altii de Cosmin. Aveam o parere despre sportarad, e dreptul meu sa cred ce vreau. Doresc succes clubului, desi de prin octombrie nu am mai calcat arena lor, pentru mine fotbalul si UTA raman importante, doar in ideea de a dori onoarea si respectul fata de brandul UTA. Deocamdata, nu pot spune ca asta exista, asa ca mai bine, imi vad de ale mele. respectele mele celor care, mai cu bune, mai cu rele , am comentat-uneori polemic sau contradictoriu, despre UTA. UTA, din returul asta nu ma reprezinta, la nici un nivel : finantatori, patroni, conducatori, staf, jucatori, eu imi doresc altceva, mai mult decit o intrare chinuita in play off si un joc „la alibi”. Asa canedorindu-mi conflicte, reactii sau diverse alte chestii ( de tipil…Voicu) imi voi vedea de fotbal, la televizor, sau in alte locuri ( inclusiv, la Euro…) Mult succes pentru o promovare, intr-un viitor previzibil,.de atins si de cei care au o anume varsta si au vazut si o alta fata a clubului UTA (mai demult)

        0
        0
        1. Ai dreptate, i-am vazut pe baietii de la site stand la o terasa pe centru, la o tigara, cu un laptop in fata si conspirand cum sa iti blocheze comentariile. La un moment dat l-au sunat si pe Meszar(au pus pe speaker, ospataritele iti pot confirma!) si l-au intrebat daca au facut bine ca au cenzurat un asa comentariu dur cum ai facut! De asemenea, se zvoneste in oras ca prin intermediul SRI se fac interventii pentru ca de pe ip-ul tau sa nu se mai poata posta nimic, niciunde, pe niciun site din tara sau straintate!
          Serios, eu inteleg ca uneori plictiseala si singuratatea e dureroasa, dar chiar sa iti faci scenarii din astea, deja e pera mult. Daca nu ai habar cum functioneaza un site, cu filtre, macar taci din gura. Te consideri mult prea important. Da-ti cu parerea despre ce vrei tu dar nu mai face acuzatii aiurea si nu te mai crede asa mare vedeta.

          0
          0
        2. iti spun ca s-au oprit in filtru pentru ca ai folosit cuvantul FALCA … este legat de politica si nu vrem comentarii care sa vizeze aceasta persoana intrun mod in care ar putea sa ii aduca prejudiciid e imagine … noi nu facem politica, facem doar SPORT … am aprobat eu manual comentariile tale si mai erau inca 2 ale altor useri, in total 5 …
          deci, sigur nu te-a cenzurat nimeni, nu mai suntem cu cenzura pe cei care comenteaza … avem incredere in ce scriu … cu mici exceptii, 2-3 persoane mai rele de gura sa zicem asa …

          0
          0
          1. rationament gresit d-le Lucian,actuala echipa fiind sustinuta de primarie,consiliul local ,primar,consilieri este inevitabil sa le pronunti numele

            0
            0
          2. Accept explicatia, repet nu am nimic personal cu voi sau cu altcineva, daca am criticat pe cineva, am facut-o pentru ca eu sint cam exigent, in toate privintele. Doar ca mi-am spus acum : „ajunge !”. Fiind, principalul „finantator ” al echipei e ilogic a nu vorbi depre dl Falca sau Primarie, cu bune sau cu rele. Cit despre UTA nimanui-patronat, conducere, staf, jucatori nu le place a le spune cinstit ceea ce vezi si crezi Nu doresc a-i mai supara, sa ramana fericiti de ceea ce fac. Pentru mine , care accept ca UTA nu poate promova anul asta, felul cum joaca ar fi singura salvare de imagine, dar. la capitolul asta UTA arata jalnic, se multumeste cu putin, nu se pune osul, se bubuie, nu se paseaza, foloseste „batrani” care nu influenteaza , in bine jocul, si ” tineri”, care daca se pregatesc si joaca ca acum, vor calca pe urmele celor plecati aiurea cu aspiratii mari, si intorsi acasa, dezorientati, fara realizari. Ceva ar trebui facut, dar cum unii chiar se lauda cu ceea ce este acum, eu, in perioada ce va urma voi tacea. Doar UTA in prima liga-daca voi mai apuca vremea aia- ma va aduce la sentimente mai bune. Pina atunci, voua,….urari de bine ! Salutari si sa ramanem cu amintirile placute !

            0
            0
  18. 3-0,dar putea fi un 6-1 ca sa ne faca de ras si scoata fotbalul din cap cu pretentiile de promovare a UTA-ei !Sa-i fie schimbat numele, in NEPUTINTA AR.,ca asti-s penibili si ratangii ca-n judeteana !Multumim Hlistei,Man,unii din aparare….ca ne-ati facut ,,pofta la mancare….,, si cu greu ne revenim dupa aceasta rusine a evolutiei voastra,purtatori de tricouri cu 3 litere de aur !Rusine mare si analistul Cosmin a spus si el destule.Demisia.. .unora ,ca azi maine ne bate si Buteniul….!

    0
    0
  19. Nu vre-au sa pun paie pe foc dar alt antrenor in afara de Nagy nu exista? E ok, il respect pentru ce a facut dar nu cred ca poate sa isi depaseasca conditia de secund, pur si simplu nu are fler de antrenor principal.Daca tot nu se vrea promovarea si din cate se pare nici nu se poate,trebuie schimbat antrenorul pentru-ca nu sa construit nimic, echipa nu joaca mare lucru si n-o spun prin prisma rezultatelor ci a modului in care se joaca.Nu acum, la vara. Va rog sa ma contraziceti.

    0
    0
  20. Nu se poate cu păcurar în spate și pe care îl susține Dl Mezar fotbal la Arad nu va fi prea curînd.

    0
    0
  21. Jucam penibil si avem un antrenor de tot rasu si un investitor
    Tucudean si Cotta care de fapt nu au bani sa sustina o echipa nici macar in B si vor doar sa-si vanda juniorii de la Atletico sub brandul UTA si sa mai bage ceva bani in buzunarul propriu

    0
    0
  22. uta e un nume foarte mare in fotbal si e mai usor sa isi vanda mezar jucatorii, se vede clar, interese peste interese

    0
    0
  23. Nu gasim antrenor mai bun, nici guardiola nici trapatoni nici macar mourinho nu poate scoate mai mult din acesti jucatori de fotbal, ca nu-i pot numi fotbalisti! Sant limitati rau cavaloare, din rahat nu poti face bici si sa mai si pocneasca!

    0
    0
  24. dezamagit in urma penibilei prestatii de la Targoviste..sincer mi-au stricat ziua acesti pacalici ai fotbalului..nu.. nu ca au pierdut ma deranjeaza ci jocul lor..rusine tuturor celor din club!!! unii jucatori se cred deja mari vedete..imi pare rau de suporteri care alaturi de mine se simt de toata jena in fata prestatilor mizere pe terenul de fotbal al unor ignoranti cu nasul pe sus. rusineeee !!!

    0
    0
  25. astept cu nerabdare ,ca dumneavoastra ca formatori de opinie sa ne spuneti care-i pronuntia corecta cand scri un nume?

    0
    0
    1. tu deocamdata esti la nivelul de citi de ˝i˝ se pun la ˝scrii˝ … vad ca tie iti ajunge unul singur … lasa formatorii de opinie sa-si vada de treaba …

      0
      0
  26. Imi pare sincer ce am vazut la acest meci dar poate maine isi revin daca nu sunt atenti sa primeasca un gol,si vor da iei primul gol atunci au sanse sa castige.Nu stiu de ce face asa schimbari dl antrenor de ce nu e RUS titular sa joace si Roman daca tot l-au cumparat ,iar Copil sincer laude dar nu joaca nimic fata de ce juca inainte numai accidentat.Hristei se prosteste dar este un jucator bun speram sa isi revina.

    0
    0
  27. Pacat de numele echipei poate acuma isi revin dupa ce primesc banii!! si fac treaba maine la Pancota,daca nici maine nu duc 3 puncte numai au sanse de nimic.Rolly fa echipa corecta dute cu ea pana la capat nu tot fa schimbari cu cei care nu au chef de joaca sau se fac ca au chef numai sa stie ca joc.Numai trucuri au in iei jucatorii astia sincer,totii sunt fotbalisti

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button