Business

Un nou meci la zero pentru Chindia; Popa: „Le-am spus băieţilor că vom câştiga cu 3-0”

Alături de Mediaș, Chindia este cea mai în formă formație pe acest final de sezon regulat în liga secundă. Dâmbovițenii au mai luat trei puncte, la finalul unei noi partide în care nu au scos mingea din plasă. Victimă a fost UTA, deși arădenii le puteau strica în trei-patru rânduri micul record.

croitoru

La final, Nicu Croitoru nu putea decât să se declare mulțumit de cum au decurs ostilitățile în fața „alb-roșiilor”. „Ne-am îndeplinit obiectivul de a ne califica în play-off. Noi eram calificaţi şi înainte de acestă etapă. Fiecare joc este important şi ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Ne doream să câştigăm, însă că s-a întâmplat să fie 3-0, cu atât mai bine. Victoria este un bonus pentru spectatori, care au venit pe o vreme atât de urâtă. Eu cred că am reușit un joc bun, de calitate. Suntem pe un drum ascendent şi sper să rămânem pe acest drum”, a spus tehnicianul Chindiei.

cherchez

Ambii atacanți ai gazdelor de azi au marcat din nou în campionat chiar în momentele cheie ale partide, la final și debut de repriză. „A fost un meci dificil şi mă bucur că am câştigat. Terenul a fost greu. Eu chiar le-am spus băieţilor că vom câştiga cu 3-0 acest meci. Sunt foarte fericit că am marcat şi sper să marchez şi de acum încolo. Sper să ajung golgeterul seriei. Este bine că ne-am calificat în primele şase echipe, dar mai vrem puncte până la final. Ne aşteaptă un meci dificil la Tărlungeni, Unirea fiind o echipă bună”, a punctat Daniel Popa, care  a marcat cu capul din centrarea lui Cherchez, care la rândul său a declarat: „Nu ne aşteptam să invingem la un scor categoric, dar speram să luăm cele trei puncte puse în joc. Mă bucur că au înscris și Popa şi Honciu şi am luat cele trei puncte puse în joc. Ploaia ne aduce noroc, dar şi foarte puţini spectatori la meci. Noi ne vedem de treabă şi noi luăm cele trei puncte fie pe soare, fie pe ploaie. Sperăm să ne întoarcem cu puncte de la Tărlungeni”.

Nu a fost totul doar lapte și miere la vestiare pentru dâmbovițeni. La final, atacantul Marius Ene, alungat în iarnă de la gruparea „roș-albastră” a sărit la gâtul președintelui Marcel Ghergu într-o chestiune legată de niște restanțe bănești. A fost nevoie de intervenția celor din jur pentru a calma spiritele.

 

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close