UTA Arad

Nagy: „Îmi apăr jucătorii, dar trebuie să dea fotbalului mai mult”





A venit și ziua celei mai grele înfrângeri stagionale pentru UTA, dar scorul e puțin mincinos. La 0-0 și 1-0, UTA a avut situații excelente de a marca, dar Man și mai ales Hlistei au ratat incredibil.Pe asta a marșat și Roland Nagy imediat după meci. „E o înfrângere greu de digerat, după o primă repriză bună, când dacă înscriam – așa e la noi, cu <<poate>>-, ne-am făcut viața grea, ca și la Baia Mare. Când ai în față un adversar care profită imediat de șansă, e greu să scoți ceva pozitiv. A doua repriză a început tocmai cum nu credeam, golul de 2-0 a fost moment psihologic, apoi am arătat destul de șifonați la contraatacurile lor. N-am arătat reacție, nu am avenit cu un plus de pe bancă. Istoricul e că am luat primul gol din nimic, mingea era departe de poarta noastră, dar în următoarele secunde am arătat rău. Am ratat acea ocazie prin Dennis Man la sfârșitul primei reprize, la golul doi a fost lipsă de marcaj, iar la golul trei a fost consecința lucrurilor întâmplate în a doua repriză”, a fost analiza succintă a lui Roland Nagy pentru uta-arad.ro

Tehnicianul a mutat la pauză cu Dumitru Copil, încercând să anime ofensiva și pe zona centrală, căci pericolul în prima parte a venit doar din benzi. „Am dorit să le punem cât de cât probleme în momentul fix, Mitruț e un executant bun, însă minutul 47 ne-a lovit cum nu doream. Vrem să uităm cât mai repede acest joc, greu de digerat, repet, dar sperăm să remontăm acest rezultat rușinos. Suntem datori fotbalului și suporterilor. Avem potențial, dar fiecare trebuie să dea fotbalului mult mai mult. Face parte dintr-un campionat să pierdem, dar modul și maniera în care am fost înfrânți astăzi îmi lasă un gust amar. Cu siguranță vine și rândul altora să demonstreze că au potențial să joace la UTA. Am zis că nimic nu e realizat, fotbalului trebuie să îi dai zi de zi, doar așa poți ajunge la performanțe și glorie sportivă, atât individual cât și ca echipă”, a adăugat Nagy.

Principalul arădenilor a indicat că urmează o analiză la rece, iar apoi gândurile se îndreaptă spre meciul de la Pîncota, din penultima etapă a sezonului regulat: „Repriza a doua am fost în șarje și corzi, nu am arătat reacție. Trebuie să ne revenim cât mai rapid posibil, analizăm tot ce s-a întâmplat la Târgoviște la următorul antrenament, acum sunt foarte supărat. Lucrurile sper să intre în altă linie, urmează un joc de orgolii la Pîncota, vrem punctele, dar nu vrem să arătăm saturați sau plictisiți. Nu dau în nimeni, îmi apăr jucătorii, am realizat multe împreună, dar trebuie să dăm continuitate și să avem atitudinea potrivită”, a încheiat Roli Nagy, citat de aceeași sursă.









Un comentariu

  1. tactic ai fost zero ROLY VOM JUCA SI NOI UN MECI ANUL ASTA FARA 6 FUNDASI ALTFEL NU VAD CUM POTI SA ITI CREIEZI OCAZI DECIT DIN INTIMPLARE

    0
    0
  2. Pai au rezultate…inainte de inceperea campionatului nu speram la play-off..baietii si-au depasit conditia!!este adevarat ca si celelalte competitoare sant extrem de slabe! Se va vedea la baraj ori ca va fi chiajna ori voluntari va face instructie cu castigatoarea din duelul locurilor2!

    0
    0
  3. Nagy penibil si ca tactica si ca comentariu,nu stiu ce faceti voi la antrenamente dar se vede clar ca echipa nu are nici o idee de joc ,fara tactica mingi bubuite aiurea la atacanti ,fara nici o constructie la mijl. terenului despre fundasi astazi mai ca nu s au dat cap in cap singurul care s a zbatut a fost Stratilà. Vad in continuare ca incerci sa ne traduci si sa ne miinti in fata despre Roman a fost adus la targoviste doar de ochi suporterilor , Ai ramas si tu dator Nagy cu o demisie cu tacticile tale invechite si cu un joc fara constructie alungi publicul dela stadion ! Macar daca echipa juca astazi fotbal dar tu esti limitat nu sti atit poti nimic mai mult…

    0
    0
    1. de ce crezi tu ca a fost cumparat Roman? doar asa de dragul lui? Suporterii sunt sentimentali si e normal sa ia apararea unei rezerve! dar trebuie sa fim realisti, nimeni nu-si sapa groapa singur, asa e si in cazul lui Roly! Tot ce-i pot reprosa e ca jucam prea devensiv, fricos, ca schimbam titulari prea des, azi Gligor e fundas central, la urmatorul meci e fundas stanga! In tur cand era o formula de joc mai stabila au fost rezultate mai bune! Chiar asa mult sa fi scazut in joc Jorza, Manea, Rus? Cred ca in play-off vom arata mult mai bine!
      Apropo, ce mai face prietenul tau Martian? 🙂 Cum o duce, e bine, sanatos?

      0
      0
      1. Fara sa te jignesc dar cred ca dumneata nu sti cum se joaca un fotbal modern bazat pe constructie si vitezà , nu e vorba de frica la Nagy el nu stie o asemenea tacticà se vede cu ochiul liber ca echipa face antrenamente invechite (fugi 20 de metri cu mingea in loc sa incerci sa patrunzi sa driblezi adversarul te intorci inapoi o dai la fundasi si aia saracii de ei se balbaie cu mingea ca nu stie ce trebuie sa faca cu ea o da ori la adversar ori o trimite la intimplare , sau in ultimul caz incearca o pasa peste tot terenul crezind ca doara doara ajunge mingea si la atacantii nostrii) Cu asemenea tacticà nu e de mirare ca luam in deplasare cite 2- 3 goluri pe meci si noi nu dam nici macar unul !Eu nu sant antrenor dar Nagy ar trebui sa vina cu idei noi si sa se mai uite din cand in cand la echipele mari de ex. Anglia sau Spania !

        0
        0
        1. Mie mi drag sa ma uit la campionatul Angliei sau spaniei si sa vad jucatorii cum construiesc cum se cauta intre ei cum joaca pe extreme cum patrund suturi de la distantà chiar sin liga a doua sau a treia

          0
          0
  4. nu s-a pus niciodata problema ca UTA sa promoveze ( daca cineva a crezut ca se poate realiza lucrul asta ori e naiv ori nu cunoaste fenomenul. important e sa ne platim jucatorii in urma acestui playoff) … restul e cancan

    0
    0
  5. Tot respectul pt. Botis, dar la meciul asta a fost cel mai slab de pe teren. Altfel eu nu am ocazia sa vad UTA pe viu, numai la meciurile televizate si doare sa le vad numai pierzand la scor cu Mioveni, Baia Mare si acum cu Chindia. De la televizor se vede ca adversarul a vrut victoria mai mult ca UTA. Macar cu Chindia am inceput mai bine si in primele 30 de minute am incercat sa jucam fotbal. In celelalte meciuri nici atat nu am putut sa aratam. Sunt meciuri la TV, nu va faceti de rusine!!!

    0
    0
  6. salutari, despre meciul de ieri mi-e si sila sa vorbesc. Mie personal mi s-a mai confirmat odata Roly nu poate mai mult, nimeni nu se gandea la promovare ok dar dupa ce ai jucat in tur (nu extraordinar) dar extrem de ambitios speram sa se joace asa si in retur dar noi parca mergem in excursie. Oare plecarea preparatorului sa fie de vina, mai ales ca noi in comparatie inclusiv cuTargoviste am jucat un meci pe saptamana. Nu stiu ce s-a intamplat cu Curtuius, Jorza, Polgar, Rus jucatori care in tur jucau ceva insa acum nimic, cand intrau de pe banca mancau pamantul. Multi il blameaza pentru acest meci pe Botis insa el a jucat la fel si in tur insa cand era depasit Manea ii oferea de multe ori dublaj pe cand Gligor ce ii ofera, nimic, el fiind mai lent decat Botis, iar intr-un meci cu un jucator rapid cum e Cherchez (la cum joaca jucator peste divizia B) de la Targoviste cei doi n-au avut nici o sansa . Gligor pentru mine in momentul asta e maxim o rezerva la UTA insa Naghy il va juca pentru ca asa vrea el si sa nu cumva sa il supere. Hlistei e jucatorul de la UTA care imi place cel mai mult insa in divizia B efectiv nu ajucat nimic, singurul meci bun facut sezonul acesta este meciul din cupa cu Panduri cand de multe ori si-a umilit adversarul in restul 0 barat.

    0
    0
  7. Eu am mai facut o analiza si sper sa nu ma repet,am vazut meciurile de la televizor si multe pe viu pe stadionul Motorul,sunt dezamagit ca rezultatele cu echipele din play-off sunt pe minus,toate echipele din frunte cu exceptia Brasovului ne-au invins sau au facut egal cu goluri mai multe in deplasare si apropo de goluri, suntem echipa cu cele mai multe goluri primite dintre echipele de sus si acest lucru spune multe! Sa nu descurajam echipa inainte de final mai sunt 6 puncte in joc ,daca se v-a obtine 51 puncte la final se poate spune ca s-a indeplinit obiectivul! Ptr.play-off trebuie schimbata mentalitatea altfel se vor repeta aceste scorur,i mai ales de afara 2-0,3-0 ! vor deveni o obisnuinta! Pacat ca tinerii din echipa incep sa dezamageasca si viseaza la echipe de top! HAIDE UTA! TREZITI-VA PANA NU ESTE TARZIU!

    0
    0
    1. Domnule Costea la uta problema e antrenorul nu jucatorii, avem jucatori tineri talentati, daca ar fi un antrenor cu experienta eu cred ca uta nu ar avea adversar in liga a doua ! Tinerii sant in totala scadere de formà eu va intreb dece ? Si nu poti sa zici ca sant tineri care nu stiu fotbal ,unii sant chemati la lotul national de tineret , ce se intimpla cu Petre ce se intimpla cu Man la targoviste baiatul asta a jucat foarte moale fara forta in el , si cu ceilalti tineri Rus Jorza etc…

      0
      0
  8. Domnule Nagy , cand ve-ti veni in Targoviste cu UTA. pt. play-off, luati masuri impotriva jucatorului Cherchez pt. a fi tinut mai bine pe teren deoarece a-ti vazut ca de la el a pornit primele doua goluri si asemenea pe Popa. Fara ei Chindia nu cred ca castigau.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button