Liga a 2-a

A gafat Cioară sau vâlcenii au fost ajutați din Ceruri de Bogdan Medrea?





Cu şase puncte obţinute în meciurile cu Şoimii Pâncota şi FC Braşov, ambele pe teren propriu, Vâlcea este calificată în play off. Acest calcul a fost făcut de gazdele pâncotanilor în meciul disputat miercuri. Aşadar vâlcenii şi-aun îndeplinit jumătate din plan, dar victoria s-a conturat greu, în minutul 90, iar scorul final, 2-1, s-a consemnat datorită unei gafe copilăreşti comisă de Andrei Cioară, portarul Şomilor, care a scăpat mingea printre picioare!

Pentru vâlceni nu mai contează însă cum s-a marcat golul izbăvitor. Sandu Pelici a declarat pentru Liga 2: „A fost un joc care ne-a ţinut cu sufletul la gură până la sfârşit. Important e că am crezut şi după 0-1, am reuşit să revenim şi să întoarcem rezultatul. Am avut parte şi de cu un pic de ajutor, având în vedere paradele extraordinare ale lui Cioară, apoi greşeala lui din final. Poate a fost şi o uşoară împingere a mingii de Bogdan Medrea, de Sus. A fost un joc bun, o victorie meritată, chiar dacă am fost conduşi. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Am trecut de un hop, mai avem unul. Dacă vrem play-off, trebuie să învingem Braşov sau Baia Mare. Sper să nu fim euforici, sâmbătă avem încă o finală, deocamdată nu avem îndeplinit obiectivul, mai avem două jocuri, ne jucăm şansa până la capăt.”

 Pe pagina de Facebook a echipei vâlcene, după victoria cu Şoimii, oltenii au povestit o întâmplare petrecută în ultimele minute ale meciului de miercuri. Iată textul intergral: „Victoria lui Body! Poate ne credeţi, poate nu. Noi vă povestim ce s-a întâmplat în biroul lui Bogdan Medrea în minutele de final ale meciului cu Pâncota. La un moment dat, delegatul nostru a luat tabloul cu poza fostului preşedinte şi l-a mutat spre teren, în geam. Înainte de golul lui Firţulescu, tabloul a căzut. Geamul s-a spart. Mulţumim Body”.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button