CS INEU liga 3 arhivăNational Sebis

Care mai e miza în derby-ul Țării Zărandului?





Probabil, sebișenii nu se gândeau că la vizita în „fieful” vecinilor de la Ineu promovarea se va îndepărta și mai mult de ei. Punând la păstrare doar 4 puncte din 12 posibile în acest an, echipa lui Neaga nu ar trebui să mai aibă aspirații de clasament, ci doar legate scopul în sine al unei întreceri oficiale.

De aceea, e greu de vorbit de orgolii și ambiții ieșite din  comun în acest așa-zis derby al Țării Zărandului. Cam asta a ținut să sublinieze și antrenorul gazdelor de mâine. „Cel puțin noi nu avem și nu am avut niciodată ca obiectiv promovarea, iar în acest moment, deși nu e treaba mea să mă bag, nici Sebișul nu cred că mai are aspirații de acest gen. De aceea nu văd de ce ar trebui să existe orgolii fără obiective importante. Sigur, ei vor veni să spele imaginea înfrângerii de etapa trecută, dar și noi vrem să ne luăm punctele în fața propriilor suporteri. Pe hârtie, Sebișul are jucători mai bine cotați, cu un CV mai bogat, dar atâta timp cât toți evoluăm la Liga a 3-a, în iarbă nu ar trebui să fie diferențe”, susține Cristian Sculici, care are tot lotul la dispoziție, inclusiv pe cei doi olandezi, Jazzley și Nyali, legitimați în această săptămână.

Prezentându-se cu câteva probleme de efectiv la Ineu și anume: Negoescu (plecat de la echipă), Cherecheș (accidentat) și Rus (suspendat), Rică Neaga știe ce are de făcut pentru ca echipa sa obțină un rezultat pozitiv mâine. „Trebuie să ne păstrăm atitudinea din partida cu Ighiul, să avem același ritm de joc, dar să eliminăm greșelile din apărare. Dacă reușim asta, sunt sigur că vom lua toate punctele sâmbătă, într-un joc pe care cel puțin eu nu-l consider derby. I-am văzut pe băieți montați, cu un moral bun în ciuda înfrângerii din etapa trecută, doar că acest moral trebuie susținut cu victorii, iar cea de sâmbătă e mai mult decât necesară pentru noi”, a punctat tehnicianul Naționalului, care, având ceva probleme cu licența, va fi figura „secund” și mâine, începând cu ora 15.

Formații probabile:

CS Ineu : Mitrea – Zdrențan, Iaroș, Bier, Hulbăr – Clej – Ciocan, Huțanu, Spătaru, Botaș –  Jazzley. Antrenor: Cristian Sculici

Național Sebiș: Bujor – Bogdanovici, Stupu, Țoca, Neacșu – Zurbagiu, Avramescu – Oprea, Keita, Susan – Velici. Antrenor: Rică Neaga

Arbitri: Ciprian Demian – Paul Corb (ambii din Zalău), Ludovic Zifceac (Oradea). Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Daniel Scridon (Arad)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button