UTA Arad

Utiştii vor să se reabiliteze la Pâncota; Nagy: „Să avem reacţie după o înfrângere greu de digerat!”





„Roş albii” și-au adjudecat derby-ul  din tur cu 2-0 prin golurile marcate de C. Rus şi Strătilă şi doresc să se impună şi în meciul revanşă, programat mâine dimineață, la Pîncota. Ambele combatante s-au întors din deplasările etapei intermediare de miercuri cu traista goală, iar partida programată mâine poate fi un bun prilej de reabilitare. Pe siteul oficial al clubului, Roland Nagy a făcut o scurtă referire la adversar: „Miercuri, Pîncota a pierdut matematic șansa de a accede în play-off, a avut de suferit atât ca rezultat cât și ca jucători suspendați. Dar e un derby județean, iar cei care îi înlocuiesc pe cei absenți își doresc să profite de acest meci și să câștige contra noastră”.

Antrenorul principal al UTA-ei a indicat clar obiectivul băieților săi: „Trebuie să avem reacție după o înfrângere greu de digerat. Fotbalul ne dă șansa să remontăm, din punct de vedere al rezultatului, ceea ce a fost miercuri. Dorința noastră e să câștigăm și să avem un final, sâmbăta viitoare, pozitiv. Vrem șase puncte în aceste ultime două meciuri ale sezonului regulat, apoi să fim cât mai deciși într-un play-off cu jocuri tari și puternice. Sunt convins că ne ridicăm la nivelul acestui lucru”.

În tur, în Aradul Nou, Roland Nagy şi Ionuţ Popa s-au îmbrăţişat şi s-au întreţinut cordial înaintea jocului. Prin gestul lor au alungat ceaţa, care ameninţa serios amânarea meciului. „L-am avut antrenor, apoi am avut onoarea să colaborez și să muncesc lângă el, învățând foarte multe. Nu e ceva nou, e o întâlnire plăcută, nu am niciun orgoliu în plus. Îmi doresc să câștig fiecare meci. Nu e ceva special, deși se poate scrie și vorbi mult pe temă. Sunt tot trei puncte în joc, cred că e important e să primeze fair-play-ul, iar spectatorii care vin la joc să fie mulțumiți de ce văd pe teren. Respectul a fost și rămâne pentru Popa Ionuț cum a fost și până acum” , a mai spus Nagy.

 

 

 









Un comentariu

  1. Vezi maine sa nu uiti sa castigi cu 3 sau 4 zero impotriva pancotei iar sambata viitoare sa te faci iar de cacao !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button