UTA Arad

Nagy: „Fericit pentru victorie, dar ar fi multe de spus …“





Cele trei puncte obținute în dimineața zilei de sâmbătă la Pâncota înseamnă ajungerea și matematică în playoff pentru UTA. Iar acest weekend este și unul special pentru antrenorul grupării utiste, deoarece sâmbătă este aniversarea soției sale, iar duminică este ziua tatălui său.
„Sunt multe de spus, dar poate nu e momentul acum din punctul meu de vedere. Asta pentru că sunt fericit și vreau să felicit băieții pentru atingerea obiectivului, pe care eu îl percep ca un cadou pentru mine. Este o zi specială, e ziua soției mele, am ajuns în playoff, iar duminică este ziua tatălui meu. Mă bucur pentru că în astfel de momente am primit și acest cadou. UTA obligă mereu, asta o spun tot timpul, dar mai ales după înfrângerea de etapa trecută. De asta e frumos fotbalul, că după un eșec ai ocazia să te reabilitezi în runda următoare“, a punctat antrenorul UTA-ei.
Acesta a ținut să vorbească și despre Ionuț Popa – mentorul său – dar și despre problemele de infrastructură de care se lovește, amintind totuși și că este supărat după criticile primite în urma înfrângerii de la Târgoviște, de runda trecută. „E un aspect delicat ce se întâmplă cu Ionuț Popa. Eu vreau să îl felicit că după atâția ani la un nivel ridicat acum a coborât aici, jos. Nu e întâmplător ceea a fost la Pâncota, dar sunt probleme de infrastructură mari. Ei au acum ca și obiectiv salvarea de la retrogradare, trebuie să ne bucurăm pentru aceste momente cu două echipe în Liga a 2-a, dar e un moment în care nu știm spre ce tinde fotbalul din județul Arad. Ionuț Popa a organizat foarte bine echipa de aici, au pierdut prima partidă din acest an, pentru că la Vâlcea a fost un accident. Nu vreau să vorbesc de starea terenului de la Pâncota, pentru că așa e peste tot din păcate. Nu vedeți că și la Arad ne e greu să găsim un teren bun, sunt probleme mari cu infrastructura. Indiferent câtă presiune pun unii, eu vreau să câștig fiecare meci. Ar fi multe lucruri pe care le-aș putea spune, dar mă abțin acum. Se uită că eu am muncit în acest județ în condiții foarte grele, se uită de unele vremuri când anumite persoane spuneau lucruri cu surle și trâmbițe, dar condițiile nu erau bune. Am multe pe suflet, dar prefer să mă bucur de această victorie și de zilele speciale din familia mea” a adăugat Nagy.








Un comentariu

  1. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sotiei tale si tatal-ui tàu,dar ne poti face fericiti si pe noi suporterii nu castigand cu echipe precum Pancota ci jucand un fotbal placut nu precum cel cu Chindia sau Maramures, gaz metan etc…

    0
    0
  2. La mulți ani soției și tatălui!!! Felicitări pentru victorie,le meriți,tot așa cum meriți și criticile atunci când o comiți.Trebuie să inveți să-ți asumi,fără critici n-ajungi departe.Nici un suporter nu critică din răutate,ci din dragoste față de acest nume,acest club,unde,așa cum ai spus și tu,pretențiile sunt tot timpul mari.

    0
    0
  3. LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN FAMILIA DUMNEAVOASTRA DAR ROLY SA NU UITI CA NU AI REUSIT SA BATI DECIT BRASOVUL CU NOROC SI PINCOTA AI FOST UMILIT IN RESTUL DE MECIURI PLUS CA TEAI MAI CHINUIT SI LA RESITA NU TE SUPARA DAR NUMELE DE UTA OBLIGA LA MAI MULT NU CREZI IAR ECHIPA NU ARE NICI O CONCEPTIE DE JOC ASI VREA SA MA CONTRAZICI PRIN PRESTATIA JUCATORILOR DIN TEREN

    0
    0
  4. La multi ani Roly celor din familia ta si multa sanatate.De ce trebuie tot aruncat cu noroi spre Roly nu inteleg?Hai sa fim realisti in mecilul de la Baia mare daca inscria din 11m Stratila eu zic ca nu mai se pierdea meciul,la Targoviste daca deschidea scorul la acea ocazie Hlistei nu cred ca se mai pierdea.Acum unii isi rod unghiile ca UTA a castigat azi.

    0
    0
  5. Nu arunca nimeni cu noroi in Roland ca si om are un caracter bun e o persoana faina,dar ca si antrenor nu cred ca poate mai mult,eu nu o vad pe Uta promovand cu el ca principal ! Cat ce priveste „daca” nu ati dau dreptate punctele nu se castiga daca dadeai gol,daca nu nimereai bara, daca nu ratai 11 metri etc…asa pot spune multi „daca ” Bara nu se certa cu Sandu astazi uta se lupta pt. titlu in Liga I , dar din pacate …….asa cum spunea Roly UTA INTOTDEAUNA OBLIGÀ ,dar sa vazut la TV si a vazut o tara intreagà si nu doar o singura data…Suporterii echipei UTA sant cunoscatori de fotbal de aceea la Arad se astepta sa se joace fotbal nu turca !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button