Fotbal judetean

Burian a jucat poker,  viceliderul – polo: Victoria Zăbrani – Progresul Pecica   0-7





După două etape cu probleme: 0-0 cu UTA II și doar 1-0 cu Mailatul, Progresul Pecica s-a descătușat în „fieful” naivei trupe a lui Leontin Pința. Apărându-se foarte avansat, aceasta nu a avut nicio șansă în fața rapizilor fotbaliști ai Progresului, Carlos Burian (foto), autor a patru goluri (minutele 40, 45, 69 și 82) simțindu-se ca peștele în apă. Hiperbola merge mai departe dacă amintim de porțiunile îmbibate cu apă ale terenului din localitatea de pe Mureș, dar și de scorul de polo cu care s-a încheiat partida.

Peii, dintr-un penalty tot de el obținut, Arsene și Boldizsar (șut frumos în vinclu la colțul scurt) au completat lista marcatorilor, făcând din Progresul formația cu cel mai bun golaveraj al campionatului Ligii a IV-a Arad (+37). „Chiar dacă nu am avut nicio problemă la Zăbrani, iar scorul spune totul despre desfășurarea meciului, nu sunt întru totul mulțumit de jocul echipei. În schimb, atitudinea a fost foarte bună, practic cea care ne-a lipsit în ultimele două meciuri de campionat. Sigur, configurația finală a scorului a fost favorizată și de faptul că adversarul a ieșit la joc încă din start, lucru ce ne-a convenit, fiindcă am beneficiat de destule spații în atac, unde am avut doi fotbaliști în zi de grație”, a precizat Lucian Ciba, tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Formații:

Zăbrani: Stănilă – Iercan (34 Samoilă), Avram (46 Duma), Rancov (46 Achim), Matei (69 Hujda) – Rogojinaru, Oberșterescu, Nibu, Crișan – Țop, Zopota.

Pecica: Rus – Gabor, Șiclovan (5 Er. Wild), Ew. Wild, Ponta – Boldizsar (82 Koppandi), R. Fritea (70 Vasilca), Arsene, Cotuna (34 Gherghel) – Burian, Peii.

Arbitri: Alexandru Gornic – Silviu Mocanu, Cătălin Iova. Observatori AJF:Mircea Toderici, Gabor Biro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button