Fotbal judetean

Set la zero la Cermei în epilogul etapei a 17-a în Liga a IV-a Arad





Antrenorul oaspeților, Dănuț Mițiți, nu și-a pus niciun fel de speranțe în deplasarea de pe Teuz, adversarul fiind mult prea redutabil și și-a menajat câțiva jucători cu cartonașe galbene în vederea următoarei etape de acasă, când la Păuliș vin vecinii de la Glogovăț.

Începutul de partidă a fost echilibrat, în primul sfert de oră oaspeții coordonați din teren de antrenorul-jucător Mițiți au reușit chiar în două rânduri să pună în dificultate fundașii echipei gazdă.

În minutul 18, se înscrie primul gol după un corner de pe dreapta executat perfect pe capul lui Nistor, care a trimis la colțul lung din 6 metri, portarul Bărgău ratând intervenția. 1-0 pentru Cermei.

După alte câteva faze de atac, în minutul 26, o lovitură liberă directă de la 20 de metri  a fost executată puternic pe lângă zid de Purece, portarul a prins în primă fază, dar a scăpat apoi mingea în poartă spre disperarea oaspeților. Scorul la pauză a rămas 2-0 pentru gazde.

În repriza a doua, în minutul 50, scorul a luat proporții, Vereș (poza din capul articolului) a primit o minge în careu pe stânga și talonat de un fundaș a șutat cu sete sub transversală, fără speranță pentru tânărul Bărgău, care a fost imediat schimbat cu experimentatul Defert. Nici acesta nu a reușit să facă mare lucru. căci în minutul 62 Purece (poza următoare) a pătruns pe stânga în careu, a driblat doi fundași și portarul și a marcat cu latul în poarta goală. 4-0 pentru Gloria.

cermei-paulis-purece

Mițiți nu a avut pe bancă soluții defensive și a mutat doar ofensiv, dar nu a reușit să pună probleme gazdelor. Din contră, în ultimele 10 minute, oaspeții au mai încasat două goluri prin nou intrații: Ghergar cu o „lumânare” din careu peste portar și  Viorel Brândușe cu latul din șase metri.

Fluier final, Gloria Lunca Teuz Cermei – Păulișana Păuliș 6-0.

Arbitrajul a fost fără greșeală și fără niciun avertisment. Alin Deac a fost autoritar de la începutul jocului, iar jucătorii și-au văzut de joc în limitele regulamentului. Asistenții Remus Naghi și Lucian Berariu l-au ajutat promt. Observatori AJF: Leontin Buda și Andras Mako.

De menționat că la partida de duminică, mingile de joc Adidas, ca și cele cu care se va juca la Milano în finala Champions League de anul acesta, au fost asigurate de același inimos Silviu Turc, care le-a oferit sâmbătă și zărăndanilor la derby-ul de la Ineu. Omul de afaceri arădean este un apropiat al președintelui Petre Bulza și a furnizat și până acum mingi de calitate pentru echipa de pe Teuz.

minge.adidas

Gloria Lunca Teuz Cermei: Fl. Rusu – A. Popa, A.Rusu, M. Varga, A.Suslak ( Fl. Brândușe) – Purece (Ghergar), Nistor, N. Varga, Vereș (Berar) -Sălăjan (V. Brândușe), D. Bulza. Antrenor: Mircea Aslău.

Păulișana Păuliș: Bărgău ( Defert) – E. Calancea,  Mariș, Sarvici, Cervenschi – Bruț, Mițiți, Marc (Belei), D. Calancea – Stoian (Jurj), Albulescu. (Culda). Antrenor: Dănuț Mițiți.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button