Fotbal judetean

Burian, după „pokerul” de la Zăbrani: „Mi-e uşor să joc având colegi de calitate”





Atacantul venit la Pecica în iarna acestui an a ajuns la cota 5 goluri marcate pentru noua sa echipă. Carlos Burian a înscris de 4 ori în poarta  Zăbraniului, în victoria cu 7-0 a echipei sale, fiind cel mai productiv jucător al ultimei etape din Liga a 4-a.

Născut în anul Revoluției, Burian a evoluat în toate eşaloanele ţării cu excepţia primei ligi. Echipele al cărui tricou l-a îmbrăcat sunt CNM Pîncota, Naţional Sebiş, Avântul Târnova, CS Vladimirescu, FC Olt, Şoimii Pîncota şi Victoria Felnac, la ultima dintre ele jucând în turul acestei ediţii de campionat.

În vara lui 2015, Pîncota a renunţat la serviciile sale, iar Burian a revenit în Liga a 4-a arădeană, cea de unde şi-a început cariera. „Mi-am dorit să vin de la începutul sezonului la Pecica, dar nu s-a putut. A trebuit să trec pe la Felnac, iar acum sunt la locul potrivit. Fac parte dintr-un proiect serios și o echipă bună, cu băieți de caracter, avem șanse mari  să promovăm la finalul acestui sezon. Nu va fi ușor, căci avem concurență mare acolo sus, dar eu zic că vom demonstra că suntem cei mai buni. Luăm fiecare meci în parte, trebuie să fim concentrați mereu, căci campionatele se câștigă în fața adversarilor mai slab cotați. Sigur, și în derby-urile sunt importante, sperăm să fim cât mai inspirați și determinați la ora meciurilor, dar până una alta trebuie să ne luăm punctele cu echipele fără obiectiv” a spus Burian despre noua sa echipă şi despre şansele acestei la promovare.

Burian nu este la primul „poker”. Pe când juca la Vladimirescu, tot în Liga a 4-a, el a mai marcat de patru ori într-un meci. Burian nu are un secret al reuşitelor sale: „Mi-este destul de ușor să joc alături de mulți mijlocași cu calitate, dar și un atacant masiv și valoros, precum Peii, care îmi oferă destule baloane utile”.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button