UTA Arad

Antrenorii UTA-ei vor o defensivă mai sigură în play-offul ligii secunde





În cele cinci partide oficiale disputate în acest an, UTA a încasat nu mai puțin de șapte goluri, o medie destul de proastă pentru o formație cu aspirații de Liga 1. Sâmbăta trecută, în derby-ul de la Pîncota, antrenorii „alb-roșiilor” au schimbat trei „piese” în echipa ce a pierdut lamentabil (0-3) la Târgoviște, dintre care două în compartimentul defensiv.

Portarul Anca și fundașul central Manea i-au lăsat pe bancă pe Miron și Gligor, rezultatul fiind unul mulțumitor în opinia lui Cristi Todea. „Am dorit să venim cu jucători noi, proaspeți, pentru a îmbunătăți faza de apărare. Atâta timp cât nu am luat gol, eu zic că ne-am atins scopul. De fapt, este primul obiectiv ce ni-l propunem înaintea play-off-ului și anume eliminarea pe cât posibil a slăbiciunilor din apărare. Goluri am dat mereu, dar trebuie să fim o echipă mai puternică pe faza defensivă dacă ne dorim ceva în faza următoare a campionatului. Aici vom întâlni cele mai bune echipe, vor fi derby-uri săptămână de săptămână, trebuie să facem meciuri bune de fiecare dată”, a menționat unul dintre antrenorii secunzi ai „Bătrânei Doamne”, care a apreciat și aportul ofensiv al atacantului Cipri Rus (autor al unui gol în Podgorie), celălalt fotbalist nou din „unsprezecele” utist față de deplasarea din Cetatea Chindiei.

Cam pe aceeași lungime de undă cu tehnicianul său a fost și golgheterul echipei. „Ca și atacant îmi propun să înscriu mereu sau măcar să-mi pun colegii în situații de a marca. Eu mă mulțumesc și cu o astfel de realizare dacă luăm cele trei puncte dintr-un meci. O victorie cu 1-0 este la fel de prețioasă ca una cu 5,6-0, dar pentru asta trebuie să fim cu toții atenți și responsabili”, a precizat Marius Curtuiuș.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button