UTA Arad

Bona: „Meci rupt la faza penalty-ului, e inexplicabilă greșeala unui jucător cu experiența lui Șerban”





Unirea Tărlungeni a evoluat curajos la Arad și a angrenat-o pe UTA într-un joc de uzură, ce părea că se îndreaptă o remiză albă. În minutul 72, însă, Curtuiuș a profitat de naivitatea lui Mălin Șerban, care a făcut un fault de panaltu văzut și din avion, iar Copil a spart gheața de la punctul cu var.

La final, antrenorul oaspeților chiar pomenit de acest episod, ce, în opnia sa, a decis soarta meciului. „Am venit să jucăm fără teamă, să punem probleme și luăm puncte ce ne să ne folosească în play-out. Eu zic că am stat bine în teren, ne-am luat măsuri în fața echipei din serie ce duce cel mai bine mingea în careul advers, însă ar fi trebuit să profităm de orice ocazie ivită. Nu pot să uit că în minutul 48, am ratat o șansă mare de a înscrie pentru ca apoi Șerban, un fotbalist cu mare experiență, să comită acel penalty clar ca lumina zilei. De acolo s-a rupt totul, iar victoria UTA-ei e meritată. Îi felicit și le urez baftă în play-off arădenilor. Au destule puncte, au și echipă bună, cred cu adevărat că se pot bate pentru promovare”, a punctat Daniel Bona.

În afara Reșiței, Tărlungeniul are cele mai mici șanse de salvare de la retrogradare în urma play-outul ce debutează weekendul următor. „Ne va fi greu, dar vom face tot posibilul să ne îndeplinim obiectivul. În vizorul nostru sunt Olimpia Satu Mare și Pîncota, pe ele vom încerca să le întrecem. Din păcate, avem și noi ceva probleme de efectiv, am renunțat la destui jucători, mulți dintre ei cu experiență, de la începutul sezonului și simțim în special lipsa unui atacant de careu. Dar, ne jucăm șansele, deși Liga a 2-a va fi o adevărată provocare pentru orice club la anul în formula cu o singură serie de 22 de echipe. Și mă refer în special din punct de vedere financiar”, a adăugat tehnicianul brașovenilor.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button