UTA Arad

Debut cu victorie pentru Roman: „Sper să am mai multe șanse de acum încolo, ne așteaptă un mini-campionat frumos”





În cel de-al șaselea meci oficial al anului, stafful tehnic utist a apelat și la singura achiziție a iernii. Alin Roman l-a înlocuit pe Rus în minutul 64 al confruntării dintre UTA și Unirea Tărlungeni, aducându-și aportul forcingul de final ce a produs și golurile victoriei.

Fostul international de tineret a evoluat în spatele singurului vârf, Marius Curtuiuș și s-a simțit destul de bine, mai ales că: „Acela este postul meu de bază, acolo am jucat mai mereu în cariera mea, fie că în fața mea erau unul sau doi atacanți  În primul rând, mă bucur că a câștigat echipa, iar în al doilea, că am reușit și eu să debutez. Sper să prind cât mai multe minute de acum încolo, să-i conving pe antrenori că merit să joc mai mult. Deocamdată, mă bucur că azi mi-au dat 30 de minute bune și că jocul s-a îmbunătățit puțin jocul după schimbările făcute, cu mine, Mitruț (n.a. Copil) și Denis (n.a. Man). Am avut multe ocazii, au avut și ei ceva, am avut și putin noroc, dar acesta face parte din fotbal”, a spus mijlocașul de 22 de ani la finalul disputei cu brașovenii.

Roman spune că echipa sa are datoria să se bată pentru primele locuri și în continuare. „Sperăm mult de la play-off-ul acesta, vrem să ne clasăm cât mai sus. Nu avem un obiectiv concret, obiectivul era să intrăm în play-off, de acum încolo depinde doar de noi dacă putem și ne dorim mai mult. Va fi un mini-campionat foarte frumos pentru toată lumea, mai ales pentru copii, dar și pentru cei tineri ca mine, cu meciuri televizate și jocuri tari. Sper să prind cât mai multe minute pentru UTA, o echipă frumoasă, de tradiție, care nu poate să se mulțumească cu puțin”, a adăugat fostul fotbalist al lui FC Caransebeș, născut la Timișoara.

FOTO: Viorel Musca









Un comentariu

  1. Bravo Roman.Sa speram ca tantalaul ala de antrenor te va baga mai mult pe teren .Iti urez la cat mai multe astfel de actiuni si sa fi sanatos

    0
    0
    1. Da cum iti permiti tu un terchea berchea sa-l faci tanatalau pe antrenor?tu pe toata lumea ataci ,toti sint prosti numai tu destept Da cine esti tu ma?pamint de flori care esti tu.Pe toata lumea jignesti .tu toate le stii,mai nou am vazut ca ne spui si despre ce se intimlpa in vestiarul UTE-I,CA SE PREGATESTE CEVA ANTRENORULUI ,etc….Apropo ce mai face Martian?E ok?mars la Martian.

      0
      0
      1. ptiu dar ce a explodat,, nervisorii” din tine. Vad ca te intereseaza ce scriu eu pe site , ma bucur ca-mi urmaresti mesajele ..FELICITARI meriti un premiu .

        0
        0
  2. cred ca Roman a jucat in media echipei, a avut una-doua sclipiri prin care si-a scos adversarul din joc, oricum pentru un jucator care a stat doar pe banca, sau nu a prins lotul, a facut un joc bun. Daca a intrat in joc asa bine din postura de rezerva inseamna ca are o anumita valoare! Cum juca daca i se acordau mai multe sanse si in celelalte meciuri? E important sa joace mai mult, sa i se acorde incredere! La fel e si cu altii, mi-ar fi placut sa-l vad si pe Murakami jucand, oricum eram deja calificati in play-off si cred ca asta era meciul in care putea primi si el o sansa!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button