Arhivă articole

aprilie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Patru eseuri pentru prima victorie a anului: CSUAV Arad – Știința Petroșani 31-27Aproximativ 50 de spectatori au asistat la un spectacol agreabil cu ocazia disputei din grupa roșie a Cupei României la rugby. Neavând ce pierde, arădenii și petroșănenii au evoluat deschis, sau condus pe rând pe tabelă, pentru ca ultimul fluier al arbitrului să le găsească pe gazde în avantaj: 31-27.

Având probleme în special la nivelul liniei întâi, unde și-a făcut aparția fostul demi Daniel Stoica, CSUAV a strâns rândurile și a produs 4 eseuri, decisive pentru stabilirea câștigătoarei. Cel mai bun la acest capitol a fost chiar antrenorul-jucător, Marian Grindei, ce a culcat balonul în terenul de țintă de două ori, același lucru făcându-l câte o dată colegii săi Ciocan și Borș. Acesta din urmă a mai izbutit și o lovitură de pedeapsă, în timp ce fundașul Alexandru Pușcașu a adăugat și el 8 transformând toate cele patru încercări.

„Chiar dacă am mai comis și greșeli, în special pe faza defensivă, per ansamblu, sunt mulțumit de băieți. Unii dintre ei sunt destul de tineri, își mai pierd capul în timpul jocului, sper – însă – ca acest succes să ne dea încredere, să ne deblocheze puțin din punct de vedere pshic. Nu stăm foarte bine din punct de vedere al efectivului, mai ales în comparație cu celelalte divzionare, dar sperăm să ne descurcăm, iar săptămâna viitoare să le facem față și celor din Buzău”, a punctat Marian Grindei la finalul întâlnirii de sâmbătă.

Grindei, Stoica, Gabor – A. Farcaș, Țepurică – Postolache, Gemnna Ciocan – Aflaore, Borș – C. Farcaș, Nasiuc, Bordea, Dat – Pușcașu, plus Szucs, Craiu și Popescu e echipa utilizată de CSUAV Arad împotriva Petroșaniului.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.