Fotbal judetean

Specializați în scor de handbal: Progresul Pecica – Aqua Vest Arad 7 – 0





Dacă în etapa precedentă băieții lui Lucian Ciba treceau cu 7-0 de Victoria Zăbrani, acum a venit rândul trupei pregătite de Mihai Petcuț să fie învinsă la același scor.

Ritmul partidei a fost, practic, decis din primul minut când Boldizsar a trimis în bară. Scorul a fost deschis de către Peii, în minutul 6, atacantul reușind dubla 12 minute mai târziu. Până la pauză, celălalt atacant al Progresului, Carlos Burian, a reușit și el dubla în numai trei minute!

Galopul de sănătate al Progresului a continuat și după pauză, când Peii a realizat hattrick-ul, reușita sa fiind încadrată de golurile semnate Arsene și Trif. „Chiar dacă e al doilea 7-0 consecutiv, nu se poate spune că ne-am abonat la asemenea diferențe de scor, ci doar încercăm să marcăm cât mai mult putem. Partida a fost la discreția noastră, am făcut un joc bun, ajutați și de faptul că am reușit să ducem gazonul într-o stare foarte bună, ce ne-a permis să ne facem jocul de pase. Sunt mulțumit de jocul în sine, nu neapărat scorul de pe tabelă. M-am și enervat puțin în ultimele zece minute când am văzut o ușoară stare de relaxare și le-am cerut jucătorilor un singur lucru, să nu primim gol. Nu contează că marcăm de trei, patru sau de șapte ori, eu îmi doresc să nu primim gol, mai ales că acum urmează jocurile grele”, ne-a declarat Lucian Ciba.

Pentru campioana în exercițiu al fotbalului județean arădean urmează confruntarea cu Unirea Sântana: „Am avut o perioadă mai slabă la începutul campionatului, ne-a lipsit prospețimea, dar acum începem să jucăm tot mai bine. Și acesta e un lucru pozitiv, pentru că urmează un meci greu cu Sântana, unde trebuie să jucăm foarte bine dacă vrem să avem vreo șansă. Nu uităm că în partida cu Șofronea ne-au lipsit șase jucători, Gabor care a fost suspendat, plus cinci accidentați. Sper să recuperăm din ei, pentru a putea merge încrezători la Sântana”, a adăugat antrenorul celor de la Pecica

Formații:

Pecica: Rus – Er. Wild, Vasilca, Ew. Wild, Ponta – Boldizsar, R. Fritea (Koppandi), Arsene, Cotuna (Trif) – Burian, Peii

Aqua Vest: Barabaș (Șubaș) – Gheorghieș, Zaharie, Betea, Olariu – Ploscariu, Petcuț, Liga, S. Cotuna (Bura) – Leuca, Higyed (Vălan).

Arbitri: Loredan Bogdan – Sebastian Tomuța, Filip Cîrmaci. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Marcel Vida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button