Liga a 2-a

Un club se autodistruge înainte de play-off!





Medieşenii se trezesc în prag de play-off cu preşedintele Ioan Horoba demisionar şi cu antrenorul Leo Grozavu ca şi plecat. Mişcările de la nivelul conducerii Gaz Metanului par să aibă legătură cu situaţia financiară precară din ultimelele trei luni.
Gazul şi-a revenit în 2016 şi a terminat pe primul loc sezonul regulat, după ce se afla în afara play-off-ului la finalul anului trecut. Totuşi, situaţia medieşenilor e departe de a fi fericită. Clubul are probleme financiare serioase, iar săptămâna trecută, preşedintele Ioan Horoba şi-a dat demisia, după şapte ani în care s-a aflat la conducerea echipei medieşene, motivând probleme personale.

Actuala săptămână a început cu o altă veste-şoc pentru jucătorii lui Gaz Metan. Antrenorul Leo Grozavu e aşteptat de mâine la FC Botoşani, el ajungând deja la un acord cu oficialii echipei din Liga 1.

Grozavu a condus în această dimineaţă antrenamentul celor de la Gaz Metan, dar despărţirea sa de formaţia din liga secundă pare inevitabilă. Se pare că atât plecarea lui Horoba, cât şi probabila plecare a lui Leo Grozavu au legătură cu problemele financiare existente la Gaz Metan. De la începutul acestui an, nu a mai intrat niciun ban în club, iar jucătorii şi angajaţii clubului n-au încasat nici ei vreun ban în 2016. În aceeaşi situaţie este şi Leo Grozavu şi tocmai de aceea negocierile pentru rezilierea contractului se prelungesc.

 

liga2.prosport.ro









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button