Liga a 3-a

Ape tulburate la fostul lider din C4: Brîndescu a dat afară trei jucători!





Înfrângerea de la Filiaşi, coroborată cu victoria Cugirului la Motru a produs schimbarea liderului în Seria a 4-a a Ligii a 3-a. După ce a condus în clasament între etapele 3-5 şi 9-19, ASU Poli a coborât o poziţie şi a cedat fotliul de lider celor de la Metalurgistul Cugir. Chiar dacă în mai multe rânduri conducerea clubului şi antrenorii au declarat că obiectivul alb violeţilor nu este promovarea în Liga a 2-a, pierderea primului loc a produs un seism în cadrul echipei.

La antrenamentul programat miercuri după amiaza, lui Paul Burtic, Flavius Tulcan şi Dinu Rebenciuc, fotbalişti care au pus umărul la promovarea timişorenilor în Liga a 3-a, li s-a transmis că nu mai fac parte din lot.

E greu de anticipat dacă atmosfera se va detensiona în perioada care urmează. Cert e că teamul lui Sorin Brîndescu stă în runda programată la sfârşitul acestei săptămâni, iar la sfârșitul acesteia s-ar putea trezi pe locul 3, la patru puncte de lider!

Pronosticul este realizabil, deoarece Cugir joacă acasă cu Lugoj, iar Ighiu întâlneşte Deva în deplasare. Un succes al oaspeţilor în acest al doilea meci amintit, ar aduce echipele din Alba pe primele două locuri ale clasamentului.

FOTO: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button