SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Muzsnay dă greutate vizitei Olimpiei la Pîncota: „Meciul vieții noastre!”





La un moment dat, Șoimii Pîncota avea șanse reale să prindă play-offul, dar ceva s-a rupt la un moment dat. Poate chiar începând de la deplasarea de la Satu Mare. Că a fost vina echipei conduse la acea vreme de Ionuț Popa, că au fost alte cauze, cum ar fi unele decizii de arbitraj, cert este că „alb-negrii” au terminat sezonul regulat pe locul 9 și 3 în clasamentul play-outului.

Prin urmare, sâmbătă, trupa din Podgorie are un meci foarte important, poate chiar decisiv pentru realizarea obiectivului. La Pîncota vine principala contracandidată la ocuparea locului ce duce la barajul de salvare de la retrogradare, căci e greu de crezut că la ce calitate au la nivelul loturilor, CSM Râmnicu Vâlcea și Universitatea Cuj pot fi detronate de pe pozițiile 7 și 8. Cu siguranță, urmăritoarele sunt datoare să încerce orice, numai că, deocamdată,  noul antrenor al „șoimilor” e foarte interesat de deznodământul confruntării de sâmbătă dimineață. „Până să ne uităm în sus, trebuie să privim sub noi și să o ținem pe Olimpia acolo. De aceea, spun cu tărie că trebuie să facem meciul vieții noastre. Depindem foarte mult de el, cum – de altfel – cam depind și adversarii noștri de sâmbătă. Suntem ca doi naufragiați în larg, care se agață de tot ceea ce găsesc în cale pentru a se salva de la înec”, a punctat Zsolt Muzsnay.

Fostul mijocaș al Stelei crede că a avut destul timp la dispoziție pentru ca jucătorii să se acomodeze cu stilul său și să-i urmeze întocmai indicațiile. „Eu zic că ne înțelegem, suntem pe aceeași lungime de undă, băieții știu excat ceea ce-mi doresc de la ei. Din păcate, nu am reușit să scoatem nimic din meciul de la Brașov, dar  de data aceasta trebuie să mișcăm cu orice preț clasamentul”, mai spune tehnicianul „alb-negrilor”.

Fiind nou în circuitul ligii secunde, Muzsnay recunoaște că nu cunoaște prea bine potențialul adversarilor din play-out. „Pe Olimpia am văzut-o în iarnă într-un meci de verificare disputat la Oradea, care nu cred că este prea elocvent pentru momentul de față. Știu doar că întotdeauna s-au exprimat mai bine în deplasare decât acasă, iar asta trebuie să ne sporească atenția și să ne responsabilizeze și mai mult”, a adăugat antrenorul „alb-negrilor”.

În afara lui Pirtea (suspendat), cel mai probabil, pîncotanii nu vor putea conta nici pe Leucuța (cu fisură la mână). În rest, Ion, Mihai, Gâlcă sau Issa pot fi recuperați până la ora jocului de sâmbătă (11). Fundașul central, Claudiu Pascariu, e și la dispoziția antrenorilor după o lună și jumătate.

Un comentariu

  1. Nu aveti nici o sansa cu OLI la noi in conducere a revenit Szilaghi Stefan Presedintr AJF Satu Mare si oservator de arbitri!!!!!!!!!! sper ca nu ati uitat cum ati promovat???????? cu Szilaghi observator la meciurile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scor 2-1 pentru OLI iar daca nu stati cuminti o sa aveti si jucatori eliminati???????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button