Fotbal juniori

Brăduleți și flori cu nume de la Academia Brosovszky pentru elevii Colegiului Csiky Gergely





În 1948, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a găzduit prima întrunire la nivel mondial, prilej cu care a hotărât ca Ziua Mondială a Sănătăţii se să fie sărbătorită în fiecare an pe data de 7 aprilie.

Academia Ladislau Brosovszky a marcat această zi prin implicarea copiilor în activităţi educative, sănătoase şi distractive. Printre altele, elevii Colegiului Csiky Gergely din Arad au fost informați despre importanța unei vieți sănătoase. A urmat apoi practica.

acad1

 

În prim plan au fost fotbaliştii Academiei, elevi ai colegiului, care au plantat tuia împreună cu antrenorii Vasilică Georgiu şi Marius Ciubăncan. Fiecare copil și-a ales câte un arbore tuia de care a promis ca va avea grijă, brăduleții fiind marcați cu numele lor. Foarte harnice si drăguțe au fost și fetele. Ele au plantat flori cu ajutorul învăţătoarelor, la rândul lor alegându-și câte o plantă, căreia i-au dat un nume.

acad6

La acțiunie a luat și Monica Brosovszky-Boriga, fiica golgheterului all-time al UTA-ei, care a împărţit autografe si a făcut poze cu elevii prezenţi în curtea colegiului. „E o mare onoare să avem printre noi o campioană care să încurajeze copiii sa facă sport şi să nu renunţe la visul lor. Sperăm să repetăm cât mai des astfel de acțiuni, în care sportul și sănătatea merg mână în mână. În numele Academiei Ladislau Brosovszky țin să îi mulțumesc pentru susţinere Pepinierei Sarusi şi pentru colaborare Colegiului Csiky Gergely”, a afirmat Roland Szabo, președintele Academiei Ladislau Brosovszky.

cad2

acad3

acad4

acad7

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button