Fotbal judetean

Ciba: „Scorul e mincinos, încă ne luptăm pentru promovare“





Progresul Pecica a rămas la patru puncte în spatele celor de la Criș, ca urmare a înfrângerii suferite la Sântana în după-masa zilei de sâmbătă. Elevii lui Lucian Ciba puteau egala situația pe tabelă la ocazia lui Peii sau bara lui Burian, dar în final s-au trezit cu trei goluri încasate și niciunul marcat.

„Am primit acel prim gol cu mult ghinion, după care am avut și noi ocaziile noastre. Din păcate, am avut de luptă și cu ploaia torențială, cu desele fragmentări ale disputei, dar și cu terenul îmbibat cu apă. Practic, noi am construit și ei s-au apărat. Totul însă s-a rupt la acea fază când mingea a rămas într-o baltă, iar ei au plecat pe contraatac și au înscris golul 2. Una peste alta, cred că scorul nu este în concordanță cu ceea ce s-a întâmplat pe teren, e un scor mincinos. Păcat că nu am avut parte de o vreme bună, pentru că noi suntem o echipă care construiește, dar ne-a fost greu cu un asemenea teren. Sunt mulțumit per total de joc, dar puteam și trebuia să facem mai mult. Am avut, însă, de luptat și cu alți factori“, a declarat Lucian Ciba la finalul disputei de la Sântana.

Antrenorul Progresului nu aruncă însă prosopul în lupta pentru promovare, chiar dacă e o distanță de patru puncte față de prima poziție. „Eu de când am venit aici am spus că îmi doresc primul loc, la fel o spun și acum. Trebuie să continuăm să jucăm, mai sunt multe etape, mai sunt destule puncte puse în joc. Avem și conducătorii alături de noi, și ei își doresc să ocupăm primul loc, să ne vadă că facem un joc bun. Dacă jucăm bine vin și rezultatele. Băieții sunt plătiți pentru ceea ce fac pe teren, iar conducătorii așteaptă de la ei să vadă lucruri bune. Oamenii fac eforturi și noi trebuie să îi răsplătim. Ne luptăm în continuare pentru primul loc, dar în primul rând trebuie să jucăm cât mai bine”.









Un comentariu

  1. Mult respect ciba prima repriza a permis vrema sa aist la meci santana a construit si a dominat .O mare ocazie scoasa cu piciorul de rus dupa care a venit golul da norocos dar este meritul lui capata ca a urmarit aceea minge venita din bara .Legat de repriza a 2 ambele echipe au jucat pe terenul imbibat si vad in cronica meciului ca si voi cu buruian ati avut o bara dar si santana prin vuin la un corner .programul este fffff greu aveti deplasari la cris si la cermei unde sa castigati cu amandoua este fff greu .sa te ajute dzeu sa poti ajunge la baraj dar cris si cermei greu o sa piarda punctele si mentiunea importanta au acasa cu pecica si santana

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button