Fotbal judetean

„Nu cu Cermeiul trebuie să facem noi puncte” vs. „Să fim și mai pragmatici!”





CS Glogovăț 2013 a fost victimă sigură în fața Cermeiului. Deși scorul mic de la pauză le mai lăsa de doi lei speranțe gazdelor, actul secund lucrurile s-au pus în ordine și pe tabelă.

De fapt, la finalul disputei, Călin Dehelean, singurul antrenor rămas pe bancă după eliminarea lui Cristi Man, avea să recunoască cu fair-play superioritatea oaspeților arenei dim Horia. „Nu cu echipele gen Cermei ne facem noi punctele care să ne urce în clasament, altele sunt acestea, mai de calibrul nostru. Cermeiul e cea mai bună formație pe care am întâlnit-o în această primăvară, cea mai experimentată, cu știința jocului. Noi am avut cinci indisponibili azi și, practic, am fost obligați să avem și cinci juniori pe teren la un moment dat. Primirea golul doi în debutul reprizei secunde ne-a demoralizat puțin, am căzut psihic și am mai luat și ale goluri”, a punctat Dehelean.

Cel puțin după remiza de la Criș, Cermeiul merge ceas și rămâne o pretendentă certă la primul loc.„ Nu am făcut o primă repriză prea bună sau cel puțin nu ca și finalizare a jocului, dar  nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Trebuie, însă, să fim și mai pragmatici, căci vom mai da și peste echipe ce nu ne vor da șansa să ajungem prea ușor la poartă. Azi, însă, mă bucură că pe lângă goluri, ne-am creat și alte ocazii și mai ales că am marcat cu jucători din fiecare compartiment. Indiferent că sunt atacanți, mijlocași sau fundași, toți băieții mei eu valoarea individuală necesară să rezolve o fază sau alta. Am auzit că Pecica a rămas puțin în urmă, dar eu continui să mă uit doar în curtea echipei mele, în care am mare încredere că va ieși câștigătoare la final”, a precizat și Mircea Aslău la finalul disputei cu Glogovățul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button