UTA Arad

Manea deblochează linia de fund chiar în debut de play-off: „Era timpul să mai dea gol și fundașii!”





Fundașii au adus puncte importante UTA-ei în stagiunea de toamnă. Pe lista marcatorilor au apărut Botiș, Filaret și Burlă, dar în special Manea, care a marcase de două ori în campionat (la Cluj și Satu Mare) și odată în Cupă (contra Reșiței).

Sâmbătă, contra brașovenilor, puternicul fundaș central a limpezit apele cu golul de 3-1, înscris chiar înainte de ultimul fluier al primei reprize. „Chiar îi ziceam lui Sore (n.a. Botiș) că trebuie să marcăm și noi, fundașii, fiindcă nu am mai făcut-o demult. A fost un gol important, căci a clarificat oarecum lucrurile. După pauză ei nu au mai avut nicio ocazie, noi am fost liniștitți și chiar mai puteam înscrie pe contraatac”, spune fotbalistul de 25 de ani.

Întrebat dacă primele speciale oferite de conducere îi conving pe jucători să tragă și mai tare în play-off, Alex Manea a adăugat: „Când intrăm pe teren nu ne gândim la bani, ci la a fi mai buni decât adversarul. Cu Brașovul am luat trei puncte importante pentru clasament, dar nu vrem să ne oprim aici. Adunând rezultate bune, sperăm că vom promova”.

Utistul a prefațat pe scurt și deplasarea de la Mioveni: „În fața oricărei formații ce ne-a bătut în campionat avem de luat o revanșă, deci mergem după puncte”.  

FOTO: Viorel Musca

Un comentariu

  1. Bravo Alex. Asa este, trebuie sa aduceti puncte de la Mioveni . Am vayut meciul lor de la Medias si au o panarama de echipa. Noroc cu portarul lor ca altfel lua o caruta de goluri. Nici nu concep sa nu scoateti un rezultat bun acolo, mai ales ca aveti o revansa de luat cu ei si trebuie sa le aratati ce inseamna UTA. !!!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button