Fotbal judetean

Cotoc, fundașul cu poftă de gol al Cermeiului: „Dacă ne câștigăm meciurile vom promova”





Chiar dacă diferența de joc dintre Cermei și Glogovăț a fost foarte mare, cineva trebuia să pună lucrurile în punct și tabela de marcaj. Fundașul central, Beny Cotoc, a stabilit scorul pauzei cu un gol cu capul și a liniștit definitiv apele, în minutul 66, cu reușita de 0-3.

În cele din urmă, trupa lui Aslău a mai marcat de două ori pe terenul de la Horia și așteaptă cu larg interes „ciocnirea” de sâmbătă, de la Chișineu Criș. „Chiar dacă Pecica a pierdut se va juca până în ultima etapă. E foarte important și meciul de etapa viitoare, Criș – Sântana, dar noi trebuie să fim concentrați pe partida noastră cu UTA II. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Avem cea mai bună echipă, cel mai bun lot și susțin că  suntem doar la mâna noastră. Chiar dacă am jucat deja cu Crișul și ei sunt în față, eu zic că se vor mai încurca cel puțin o dată, iar atunci trebuie să profităm. Așadar, ne câștigăm meciurile vom promova”.

Cu „dubla” de sâmbăta trecută, fundașul împrumutat de la UTA a ajuns la 5 reușite în prezenta ediție de campionat. „Sunt goluri pentru echipă, pentru moralul meu, dar și pentru concurența cu Nistor (zâmbește). Avem bătălia noastră, deși el se pare că o să câștige. Joacă și mai ofensiv, mai execută și penalty-uri…Toate astea – însă – aduc puncte echipei și asta e cel mai important. Până la urmă, nu contează cine marchează dacă echipa câștigă și rămâne pe primele locuri până la final”, a adăugat Cotoc.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button