SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Trei puncte și atât: Metalul Reșița – Șoimii Pîncota 0-1





După eșecul din debutul play-outului, pîncotanii erau obligați să câștige în „fieful” codașei din Valea Domanului și, până la urmă, și-a atins scopul. Metalul Reșița nu a mai fost echipa naivă din tur, dar chiar și așa nu le-a pus mari probleme „alb-negrilor”.

Per ansamblu, confruntarea a fost destul de echilibrată, fără realizări deosebite din partea combatantelor. „Șoimii” au dominat territorial încă din start, iar Issa a tras bine după o acțiune personală de 35 de metri, Zimmermann respingând de sub transversală. În replică, gazdele au fost periculoase pe o contra. În minutul 12, Crăciun a pătruns pe dreapta, a centrat în careu, iar Jamali a trimis pe sângă poartă. „Alb-negrii” au început să fie și mai autoritari în joc, au dus destule baloane în careul advers, dar Zimmerman s-a mai opus odată deschiderii scorului la capul puternic al lui Pascariu. Golul a venit de abia pe final de repriză. Issa a centrat înșelător, defensiva Metalului nu a avut reacție, iar Leucuța a înscris din 8 metri. Era minutul 41, scor cu care s-a intrat la cabine.

În actul secund jocul s-a schimbat puțin, cu amfitrionii ceva mai activi pe faza de constructive și finalizare. Au fost și niște ocazii, cum ar fi reluarea lui Maria devierea lui Maria la centrarea lui Jamali și reluarea pe lângă a lui Crăciun din pasa lui Julei. Pîncotanii au mai ieșit din cutie după minutul 70, iar Marius Ion și Leucuța au fost aproape de gol. Cum gazdele nu au mai avut forța să atace, iar Muzsnay și-a asigurat blocul defensiv prin introducerea lui Suciu, meciul s-a încheiat cu succesul la limită al Pîncotei pentru trei puncte esențiale în continuarea luptei pentru salvarea de la retrogradare.

Formații:

Reșița: Zimmermann – Vlad, Kis, Chira, Makinde –  Buzdugan, Jamali – Maria (56 Anghel), Vitorovic (78 Costea), Julei – Crăciun. Pe bancă: Anghel – Pitulice, Costea, Kopre, Knezevic, Ivan, Puiu.

Pîncota: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel – Gâlcă (90+3 Fuchs), Issa, Leucuța, Pirtea – M. Ion (76 Suciu).  Pe bancă: Cioară – Crișan, Suciu, Fuchs, Vasi, Farcaș, Mandache.

Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara); Asistenţi: Ioan Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Patricia Samsudean (Timişoara). Rezervă: Aexandru Bălan (Deva)

Observatori FRF: Mircea Ciglenean (Cluj), Traian Marcu (Sibiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button