Fotbal judetean

Drăgan: „Am prins o zi mai proastă, dar nici Sântana nu a avut nimic în afară de Capătă – trei”





Este posibil ca formația din Chișineu Criș să-și fi compromis șansele la câștigarea campionatului în urma insuccesului intern cu Unirea Sântana. Capătă a făcut diferența în această după-amiază în fața unei formații ce, totuși, a dezamăgit prin jocul ei.

De fapt, la finalul meciului Alin Drăgan a recunoscut asta, fără însă a le oferi adversarilor, în afara golgheterului lor, prea multe merite. „Sincer, nici nu știu cum să caracterizez acest meci. Practic Capătă a făcut tot ce a vrut azi. A dat trei goluri de unul singur, iar asta înseamnă că noi nu am avut fundași. De fapt, toți am prins o zi mai proastă, nu doar cei din apărare. Totuși, a fost un moment în care am egalat, iar la 1-1, dacă ești jucător cu experiență nu mai riști nimic. Spun asta, căci pe final se putea întoarce în favoarea noastră meciul. Cred cu adevărat asta fiindcă ei, în afară de Capătă – trei, Sântana nu a avut nimic”, a spus la cald antrenorul-jucător al Crișului.

Întrebat dacă speranțele pentru locul 1 rămân aprinse, „Mielul” a fost cam pessimist: „Azi atâta s-a putut, mergem înainte cu regretul că alții au de câștigat după meciul acesta.  E normal să fim puțin demoralizați acum, dar mai avem de jucat șase etape, vom încerca să scoatem maxim din ele. Eu tot i-am spus conducerii să nu pună presiune pe jucători, să le vorbească mereu de locul 1, căci sunt alte chestii la mijloc și noi nu ne putem bate cu ele”.

Un comentariu

  1. In primul rand nu este pentru prima data zi proasta adica ele se tin lant la Chisineu-Cris unde toate conditiile sunt optime pentru realizarea promovarii dar sunt probleme grave in cadrul echipei care vor iesi la suprafata la urmatoarele meciuri. In asemenea cazuri in locuri mai bune unde este conducere se cere demisia conducerii tehnice imediat sau unde este eleganta din partea conducerii tehnice isi depun dansii demisia de onoare pentru ca tot aceasta va urma mai repede sau mai tarziu.Ar fi interesant pentru conducerea tehnica sa ceara votul secret al jucatorilor sa constate cat de sustinuti sunt si de unde apar si problemele si sa actioneze in consecinta rezultatul va fi cel amintit mai sus adica DEMISIA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button