UTA Arad

Trei puncte și tot atâtea „bețe” pentru utiști la Mioveni





Al doilea succes din play-off a adus și cel de-al doilea plic în vestiarul „Bătrânei Doamne”. Acesta a conținut suplimentul de primă pentru un succes departe de casă ce în cazul fiecărui titular s-a ridicat la câte 300 de lei. Restul primei se reportează pentru săptămânile ce urmează, dar e important mesajul conducerii, acela că performanța se plătește și se va plăti la UTA.

În altă ordine de idei, trebuie știu că Norbert Polgar a intrat răcit pe teren și chiar și-a făcut treaba destul de bine în fața unuia dintre cei mai valoroși atacanți din Liga a 2-a, brazilianul Ayza. Și Cătălin Hlistei acuză aceeași problemă de câteva zile, dar el a rămas pe bancă până la final. Stafful medical speră să-i recupereze pe ambii jucători complet până la ora disputei cu Chindia Târgoviște, de miercuri, de la ora 17, din cadrul etapei a treia a play-offului ligii secunde la fotbal.

FOTO: muscel-arges.ro

Un comentariu

    1. Data trecută ai fost la meci, iar UTA a pierdut.Ce ar fi să vezi meciul ăsta din fotoliul de acasă? 🙂

      0
      0
  1. Mai Dane, de data asta tin sa te dezamadesc pt. ca iarasi ma voi duce la meci sa vad pe UTA . Stai tu linistit ca daca va pierde sau va castiga UTA. cu Chindia, nu are nicio legatura cu mine ca ma duc sau nu ma duc eu la meci . Asa ca te rog sa nu mai fi asa de rautacios. Salut !!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button