Fotbal juniori

Liga Elitelor: Salvarea e tot mai aproape la Under 19: LPS Bihor – UTA  1-2





„Alb-roșii” lui Stupar și Ungur au adăugat trei puncte importante în clasamentul seriei de Vest al Ligii Elitelor, fiind la o singură lungime de undă de îndeplinirea obiectivului. Pe fostul teren „Înfrățirea” din Oradea, UTA a fost destul de autoritară în fața unei echipe retrogradate demult.

Decisă să tranșeze rapid soarta punctelor, echipa arădeană a luat dublu avantaj după numai 25 de minute. Omul cu golul a fost Darius Covaci, care a punctat după două acțiuni legate ale utiștilor, pasele decisive aparținându-le lui Brănișteanu și Costin. Gazdele au oferit iluzia revenirii în joc cu un gol înainte de pauză, dar trupa de pe Mureș nu a riscat foarte mult în partea a doua, ba chiar și-a mai creat câteva situații de gol, printre care și o bară a aceluiași Covaci.

UTA Under 19 mai are de jucat doar două partide în acest sezon, obiectivul fiind să încheie conturile duminică, în partida de acasă cu Brașovul. „Mai avem nevoie de cel puțin un punct pentru a ne salva și matematic și ar fi bine să-l obținem duminică. Nu am dori să ajungem să depindem de partida de la Satu Mare, acolo de unde, din câte am înțeles, greu să pleacă cu puncte. Ca dovadă, liderul Poli a pierdut azi acolo. Până la urmă, e bine că am ajuns și în această postură, victoria de azi fiind extrem de importantă.  La Oradea, am făcut o primă repriză bună, puteam închide conturile defintiv, căci ne-am creat destule ocazii”, a precizat Dan Stupar, care nu a putut conta pe Petre și Aldan, cu probleme medicale, iar la mijlocul primei părți l-a pierdut și pe Moza, tot pentru o accidentare.

Formula câștigătoare de pe Crișul Repede a fost: Stanciu – Moza (Iova), Iuga, Petrache, Dinculescu – Branișteanu (Copaci), D. Lazăr – Pop, Covaci, Sava – Costin (A. Lazăr)









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button