UTA Arad

Cu cine atacă Nagy în derby? Pustai ar putea confirma „11”-le cu Brașovul





Mai sunt 16 ore până la cel mai important meci al UTA-ei din ultimele sezoane. Arădenii sunt implicați în lupta pentru promovare, iar pe arena „Motorul”, începând cu ora 11, vine liderul seriei de Vest, Gaz Metan Mediaș. Un succes împotriva sibienilor i-ar plasa pe „alb-roșii” într-o poziție foarte bună cu 6 partide înainte de concluzia sezonul, între care încă trei pe teren propriu.

Prin maniera în care a evoluat în primele trei dispute ale play-offului, utiștii au demonstrat că știu ce-și doresc. Până acum, voința lor a fost susținută și de rezultate, însă mâine e un adevărat examen și de maturitate și valoare. Antrenorii și jucătorii pot trece și peste complexul Gaz Metan, ce este singura echipă în fața căreia nu s-a obținut niciun punct în actualul an competițional. Dincolo de inspirația fotbaliștilor, e  importantă și cea a staffului tehnic. Dacă în spate nu sunt prea multe de schimbat față partida cu Chindia, în sensul că Polgar nu și-a revenit complet și e incert și la ora aceasta, de la mijloc în sus, mai precis în atac, trebuie găsită perechea ideală pentru Curtuiuș. Dacă am fi să ne luăm după randamentele bune ale lui Dennis Man și Cipri Rus în confruntările de acasă, probabil dintre ei se va alege atacantul din spatele lui Marius Curtuiuș. La mijloc, poate doar pe stânga să existe un mic dubiu, Copil sau Hlistei?

Dincolo, Cristi Pustai nu ar avea prea multe motive să schimbe ceva. Echipa sa merge bine în sistemul 4-3-2-1, l-a mai descoperit și pe juniorul Tîrcoveanu, așa că, în proporție destul de mare, va confirma 11-le cu care a bătut Brașovul la mijlocul săptămânii. Pe teren pentru medieșeni va apărea și fostul căpitan al „alb-roșiilor” din urmă cu trei sezoane, George Neagu, dar și vârful arădean crescut de Dinu Donca, Cristian Gavra.

Formații probabile: 

Gaz Metan: Albuţ – M. Stancu, I. Cristea, L. Cazan, G. Neagu – Băjenaru, R. Zaharia – Neacșa, Tîrcoveanu, Coşereanu – Gavra.

UTA: Miron – Polgar (Manea), Botiș, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil – Man, Curtuiuș. 

Arbitri:  Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Ionuț Bobe (Videle – Teleorman), Ionel Dumitru (Gherghița – Prahova). Rezervă: Daniel Neagoe (Timișoara)

Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara), Valer Vancea (Oradea)

Partida din cadrul rundei a patra a play-offului ligii secunde poate fi urmărită și pe micile ecrane, pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 2. Totodată, site-ul nostru, așa cum v-a obișnuit în ultimii zece ani vă va ține la curent în timp real cu desfășurarea derby-ului de pe Motorul în format live-text.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button