Fotbal judetean

Peii ține în joc campioana en-titre: Progresul Pecica – Șoimii Șimand  1-0





„Galben-albaștrii” au trecut cu bine peste un moment critic al returului. Lucian Ciba a avut la dispoziție 13 jucători pentru vizita Șimandului, între care trei, Gabor, Moldovan și Boldizsar find la 60-70% din potențialul fizic. Tot problemele de sănătate i-au ținut departe de gazon pe  Șiclovan, Ponta, Vasilca și Topai, în timp ce frații Fritea, Vali și Răzvan, au fost suspendați.

În aceste condiții, antrenorul Progresului a fost nevoit să schimbe și stemul de joc, folosid trei fundași centrali și un atacant, pe masivul Peii, în spatele „vârfurilor” Burian și Trif. „Cred că suntem blestemați, motiv pentru care aș dori să-mi duc jucătorii la o Mănăstire săptămâna viitaore. Accidentările se țin scai de noi, nu am avut niciodată în acest retur tot lotul la dispoziție. Ba, dimpotrivă, am pierdut cel puțin câte unul-doi etapă de etapă. Azi, am tras de doi jucători, chiar m-am rugat de ei să strângă de din dinți și să intre pe teren, este vorba despre Gabor și Boldizsar, în timp ce Moldovan și-a dorit el enorm să joace, dar am vrut să-l schimb de vreo 3-4 ori pe parcursul meciului. În aceste condiții, era de așteptat să avem probleme cu Șimandul. A fost echipa ce ne-a pus cele mai mari probleme la Pecica, a avut 4-5 ocazii importante. Până la urmă, am marcat noi un gol ce ne tine joc și ne alimentează ambiția de a lupta până la capăt pentru primul loc”, spune Lucian Ciba.

Golul salvator a venit de la Codrin Peii cu 4 minute înainte de final. Pe o contră a „șoimilor”, Arsene a recuperat un balon l-a lansat pe masivul vârf al Progresului, care a rezistat atacului a doi fundași și a trimis cu latul pe lângă Vaida. Cu 51 de puncte, Pecica a rămas singură pe locul 3, iar săptămâna viitoare joacă pentru rei puncte mari la Chișineu Criș.

Formații:

Pecica: M. Rus – Er. Wild, Gabor, Ew. Wild – Moldovan, Gherghel, Arsene (89 R. Maxim), Boldizsar (Koppandi) – Peii – Burian, Trif.

Șimand: Vaida – Cătană (73 Ujog), V. Rus (89 D. Rus), Ruska, Malancu – A. Pantea, Fl. Rus, Mitu, Balog – Mărcuș, Rechițan (68 Pocioan, 83 Cuc).

Arbitri: Cristian Trif – Emil Arsa, Alina Mihoc. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Daniel Scridon

Un comentariu

  1. In lupta pt primul loc au mai ramas cermei si santana .Totul se decide la meciul lor direct .Sa spunem din astea ca au sanse si cris si pecica este asa doar sa respectam calculul matematic este sanse ,DAR totusi sa gandim realist cand este mai 5 etape si ai 2 echipe in fata ta e greu mai ales la cum joaca cermei si santana greu sa se incurce amandou .sA NU UITAM PECICA ARE SI LA CRIS SI LA CERMEI deci parerea mea la anul poate

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button