Fotbal judetean

Oxigen pentru „instalatori”: Aqua Vest – Șoimii Lipova  2-1





Cu doi jucători peste 40 de ani, Ardelean și Ursoi și alții doi la limită, Ploscariu și Olariu, dar și fără Liga, Cotuna sau Barabaș, echipa lui Petcuț a găsit ac de cojocul junilor Lipovei pentru trei puncte ce le menține vii speranțele de salvare de la retrogradare.

Meciul nu a fost extrem de spectaculos și nici nu aveam cum, din moment ce miza era importantă cel puțin pentru formația gazdă. Teoretic, Aqua Vestul s-ar fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate, dar: „Se pare că ne mobilizăm mai bine cu echipele mai bine cotate. Cu cele de lângă noi nu prea facem puncte și nu jucăm ce aș vrea, dar cu cele de sus suntem o altă formație. Ei ne-au dominat din punct de vedere fizic, era și de așteptat să se întâmple asta le condiții de pregătire au avut începând din iarnă, dar la fotbal și determinare am fost mai buni. Vrem să părăsim cât mai repede ultimele două locuri, deși conducerea noastră ne-a spus că în ultimul Comitet Executiv al AJF  s-a stabilit să nu retrogradeze nicio formație și să promoveze doar campioanele din fiecare serie a Ligii a 5-a”, afirmă Mihai Petcuț.

Totul s-a întâmplat în ultima jumătate de oră sâmbătă, la Șofronea. În minutul 61, Ploscariu a găsit colțul lung după o pivotare a lui Neluțu Ardelean, pentru ca un sfert de oră mai târziu, Herlo să marcheze superb din demivoleu, de la 20 de metri. Lipovanii au reacționat cu 4 minute înainte de final, când Radu Popa a marcat din apropiere, fază la care gazdele au solicitat henț la atacantul advers.

În Sâmbata Mare, „instalatorii” vor fi față în față cu o altă formație de pe Mureș, Păulișana Păuliș, în timp „șoimii” găzduiesc liderul din Sântana într-un meci ce se anunță foarte cald.

Formații:

Aqua Vest: Șubaș – Bura, Zaharie, Betea, Olariu (83 Leuca) – Ploscariu, Ursoi (90 Vălan), R. Petcuț (67 Higyed), Gheorghieș – Herlo, N. Ardelean.

Lipova: Vancea – Orza, Pașcu, Blănaru, Denuț (46 Pantea) – Tomuț – Borteș (60 R. Popa), Simion (90 Filimon), Bercu, S. Popa – Vasinc.

Arbitri: Daniel Burcă – Sergiu Burcă, Alin Bolcaş. Observatori AJF: Doru Herţeg, Andras Mako









Un comentariu

  1. Culmea, chiar cu ultima clasata, la fel ca si la meciul cu Vladi, care era pe ultimul loc si soimii astia jumuliti s-au gandit sa ii salveze! E plina echipa de vedete, care uita esentialul: ca ar trebui sa fie o echipa, nu individualitati! Aici fiecare joaca pt el, nu pentru echipa sau pentru oras! Nu aveti obiectiv, foarte bine, dar nu faceti de ras sigla si culorile acestui club! Rusine sa va fie, pentru ca pretentii aveti, conditii aveti, dar bun simt NU!

    0
    0
  2. Exact ce spune-am acum cateva zile…….degeaba obtii licenta B…aia o ia oricine daca plateste taxa……….dar conteaza sa ai har pt. meseria de antrenor….se pare ca acest Sabau……chiar nu are…..sa te bata pensionari de la Sofronea cu Petcut….care e varza de antrenor……pacat pt. LIPOVA….

    0
    0
  3. Daca chiar se ia decizia sa nu cada nimeni din div d devenim de ras .Ce rost mai are competitia asta daca pe parcurs se schimba sistemul sa nu cada nimeni .Echipele de jos 4, 5din ele care trag sa scape vor juca asa doar pt sa bifeze meciurile .

    0
    0
  4. Raul ce tot ai cu Sabau.unde ai jucat tu fotbal de critici pe altii.iti zic eu k e antrenor bun si foarte corect.o sa vezi k nu mai pierdem nici un meci pana la sfarsitul campionatului mai ales k am revenit si eu.asta a lipsit la echipa.varza cu mac ii fac pe aia de la santana sambata si va inchid gura la toti.nebunie o sa fie

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button